Internet!

Wohoo! Internet i 24 timmar, nice :D Sitter på hotellrummet nu och har precis skrivigt massa vykort. Lite småkul faktiskt :') Idag har vi gått runt på manhattan och shoppat lite, bl.a på forever 21 som har skitdyr frakt hemma ju, så det var ju lyckat. Har även varit uppe i Empire state building, handlat julgranspynt på Macys och tittat på ett ganska så tomt ground cero. Inga twintowers där nu inte. Snart ska vi gå och äta kinamat och imorgon får vi se vad som händer. Har hört att det snöat hemma :o Här regnar det mest, och är jäkligt kallt. Tydligen kallaste hösten på länge. Det snöar lite längre norrut så Niagararesan kanske inte blir av. Men vi får hoppas att det smälter bort! Nu ska jag låta resten av familjen använda datorn. Här kommer några bilder från dagen.





Hp

Nu är det nära


I want you in NY baby!
Det här kan bli sista inlägget för denna vecka, beror på om det finns internet på hotellet (vilket det troligen inte finns). Nu är det verkligen dags, nu åker vi. En natt på arlanda och imorgon klockan åtta bär det av till NY! Jag är jäkligt pepp men har nog lite resfeber tror jag :') Känns som att jag glömt massa saker och just därför är det ganska skönt att sitta på tåget nu, för då vet jag att det inte spelar någon roll om jag gjort det. Jag kan ju ändå inte åka tillbaka och hämta nåt. HAHA pappa trodde tågföraren sa "ni är jäkligt välkomna" :'D Han sa hjärtligt.

Jaja, nu ska jag faktiskt plugga. Åh vad jag ser fram emot allt som väntar i skolan när jag kommer hem :') Mmm jag njuter! Ha ett riktigt trevligt lov för er som har det och så hörs vi om en vecka då förmodligen.
Hp

Höstigt



Dagen började med en joggingtur. Känner fortfarande av förkylningen så lätt gick det ju inte. Men det var skönt  att springa av mig lite i alla fall. När jag kom tillbaka hjälpte jag till med att kratta på gården. Måste säga att det blev riktigt fint! Blev tvungen att fota lite. Jag brukar inte tänka på hur fint vårt hus faktiskt är från baksidan. Det ser så stort ut. Resten av dagen kommer ägnas åt lite förberedelser inför resan. Snart åker vi, bara en dag kvar!
Hp

You Can't Steal My Love

Tjuvlyssnat
Buss 471 mot Slussen
Två platinablonda fjortistjejer ~16 sitter och diskuterar sin dag. Tjej 1 verkar lite nedstämd.
Tjej 2: Men hur mår du egentligen gumman?
Tjej 1 (gravallvarligt): Alltså, jag vet inte… Jag kanske måste ta en bloggpaus.

Vad skulle man göra utan tjuvlyssnat? Den sidan kan ju verkligen förgylla ens dag. På tala om bloggpaus (oroa er inte, jag ska inte lägga ner) så har jag funderat lite. Ibland bloggar jag bara för att jag känner att jag måste, för att hålla kvar mina få läsare. Eller ja få, det beror ju på vad man jämför med. Men självkart bloggar jag ju för att få fler läsare. Skulle jag blogga för att skriva av mig eller berätta saker som jag måste få ur mig skulle jag definitivt ha en annan, anonym blogg. Jag vill inte lämna ut hela mig själv i den här bloggen. Det jag i vilket fall vill ha sagt är att jag tänker sluta skriva inlägg som jag egentligen inte känner för att skriva. Jag tänker blogga när jag har lust för det och inte för att jag känner mig tvingad. Och om det nu skulle bli lite glesare här i bloggen så snälla, lämna mig inte. Jag finns alltid kvar :)

Det var bara det jag ville ha sagt. Och just det, klicka här, det är definitivt värt det.
Hp

En väldigt seg torsdag

En trött tjej som skriver nu kan jag meddela. Tre timmars sömn blev det inatt, och det var ändå mer än vad vissa andra sov. (Linnie dygnade som hon lovat). Precis som jag skrev i tidigare inlägg pallade jag inte att vara vaken hela natten och gick och la mig kvart i fyra. Blev sen väckt halv sju för frukost. Yeeeeeey! HEHE. Somnade på engelskalektionen, somnade när jag kom hem, och nu är jag allmänt seg och borta. Känns som att den här dagen är samma dag som igår. Helt yrt.

I vilket fall så satt jag och redigerade lite bilder ungefär tre på natten när jag inte hade något annat för mig :') Dom här två bilderna tycker jag verkligen om på min fina vän. Fotade dom i slutet av nian. Det vekligen lyser om henne. Jättefint!

Nu ska jag se på 8 mile och sen finaly sova!
Hp

Nu är det feeest på METG

Är det kanske dags att sova nu? Börjar faktiskt bli lite trött. Kom hit till skolan 19:00 och sen dess har vi bl.a. gått frågeslinga (vi kom tvåa!) dansat, tävlat i limbo, sprungit runt och busat (nypt varandra i rumpan), spelat GH, kort, poker och massa mer. Jo twister får vi ju inte glömma. Och för er som inte vet så är det fest på skolan. Ganska trevligt. Det som känns lite småjobbigt nu är att man kommer vara död imorgon när det är dags för lektioner x) Men det kanske är lika bra att dygna som linnie säger. Fast jag tror inte jag pallar det...

Nä nu ska jag göra nåt annat. Tjing och godnatt!
Hp

Skor och lite lila

Idag har jag köpt ett par skor. Svarta och fina, bekväma dessutom. Blir perfekt i NY. Köpte ett par lila strumbyxor också. Var ute efter ett par gula egentligen men hittade inga. Men lila är ju ballt det också. Då kan jag matcha med mitt lila nagellack som jag lånade av bella. Som är väldigt slarvigt påmålat förövrigt. (Men allt kan ju inte vara perfekt jämt.)

Nu blir det till att plugga matte! Förresten, kolla in det här klippet.
Väldigt sorgligt tycker jag.
Hp

Sweet times




Suddenly you realise that the summer is gone
and it wont be back for very long


8 mile

Riktigt bra film, riktigt bra låt!

Saknar min Texas

Idag har jag varit duktig och städat hela mitt rum, vilket behövdes kan jag lova! Har dessutom köpt ett par skor, 30% på wedins så lite billigare blev det. Jag som tänkte vara hyfsat tät när jag åker till New York. Tyvärr har lite mindre pengar än jag planerat, men jag klarar mig nog :') Och igår åkte Texas till farmor och farfar för att vara där när vi är borta. Får inte se honom på tre veckor, känns jobbigt. Saknar honom redan!

Nu blir det oth som vanligt sen godnatt!
Hp

Längtar lite mer


Snart bär det iväg. Endast lite mer än en vecka kvar nu. Jag känner att det kanske är dags för mig att börja planera vad jag ska ha med mig och vad jag ska hinna göra innan vi far iväg. Annars lär jag stå där dagen innan och inte alls vara redo för att åka. Men så brukar det ju nästan alltid vara, det hör liksom till :')

Nu är inte mina ögon alls med på noterna, dom har fått arbetat på tok för länge idag. Alltså dags att sova, godnatt!
Hp

Purple and Brown



Äntligen klar med svenskan, grattis till mig! Nu är det verkligen dags att sova om jag över huvudtaget ska ta mig upp imorgon. Godnatt!
Hp

Motivation tack


Gud, har verkligen ingen motivation till att göra samhällen. Har skrivit en mening hitills och längre kommer jag inte. Känns som att jag är någon annanstans just nu för tillfället och jag vet inte riktigt vad jag ska fokusera på. Snart träning, kanske kan man slappna av lite då. Men helst skulle jag bara vilja gå och lägga mig och se på oth och sova i några dygn. Undra om det skulle göra nåt.

Nu måste jag gå och klippa bort prislappen på mina nya joggingskor.
Hoppas er kväll blir bättre än min! (ursäkta negativiteten).
Hp

Just some pictures


      

Ett litet fynd


Måndag idag och alltså ny vecka. Känns som att veckorna bara rusar iväg. Flyttade till pappa idag och plötsligt insåg jag att när jag varit här två veckor som jag brukar är det bara en dag kvar tills jag åker till New york. Jag menar, det är ju ingenting. Shit vad kul det ska bli!

I vilket fall så höll jag på att hänga in några tröjor i garderoben och får syn på en påse långt in under en massa kläder. Tror ni inte att jag hittar denna skjorta i påsen! Kommer ihåg att jag fick den av pappa för länge sen och då troligen för att sy nåt av den. Men inte tänker jag sy nåt av den här, den är ju skitsnygg som den är. Dessutom är den rutig, jag gillar rutigt!

Nu är det dags för lite One tree hill, mys!
Hp

Myslördag


Igårkväll blev det pyamasparty med bål och twister hos lollo. Det var himla mys och många skratt blev det. Twister skulle man ju nästan kunna ha som träningspass :') Det är verkligen jobbigare än man tror! Senare på kvällen skrev vi luckhistorier. Ni vet när man lämnar luckor i berättelsen och sen ska man säga ett ord och fylla i luckorna utan att veta vad det är för mening. Kan bli riktigt kul, och det blev det :') Tack för en rolig kväll mina vänner!
Hp

Teliapappans största fan


Beställde lite kläder på ellos idag och eftersom att jag är en person som aldrig gör det jag borde göra så klippte jag ihop en liten bild på det jag köpt istället för att plugga. Åh min flitighet bara sprudlar! Men nu ska jag faktiskt sätta igång och skriva lite på svenskan innan jag drar iväg på handboll om ca en timme. Seriepremiär idag mot Kalix och självklart ska jag dit och heja. Känner på mig att jag kommer bli väldigt spelsugen, men jag är snart tillbaka, snart tillbaka!

Men plugga var det ju! Dags att vara duktig.

Ps. Har jag sagt att jag sett teliapappan två gånger på stan? Hur coolt är inte det? ;)
Hp

Man blir ju alldeles tokig


ÅH ÅH ÅH! Jag blir så glad bara jag tittar på honom :') Har spenderat fredagkvällen hemma i soffan framför idol. Skönt att bara vara hemma en fredagkväll faktiskt. Största favoriten är ju definitivt Lars, och då framför allt för det där leendet. Jag menar kolla, man kan ju inte motstå honom. Åh han är för härlig! Jag och sandy ska gifta oss med honom imorgon, hoppas han går med på det. Eller går med på, han har inget val :') Och jo, Sepideh är nog också en favorit. Och alice, och Loulou och Anna, och jaa. Många är bra helt enkelt!

Som sagt, väldigt söt!
Hp

Men du är väl bra fin

Fotograf: Andreas Johansson

Definitivt dagens bilder


Jag har så fruktansvärt söta vänner :')
Ni kan ju bara tänka er hur snygga dom är nu!

Lite drippdropp


Seg dag idag, hade typ inga lektioner. Skulle ju göra psykologiprovet halv nio så jag klev upp bra mycket tidigare än vad jag brukar i vanliga fall och tror ni läraren är där? Han är tydligen sjukskriven två veckor framåt. Jag som verkligen ville få det här provet bortgjort, hatar att skjuta fram saker. Dessutom tror jag att mina vantar ligger nånstans på en asfalterad trottoar och fryser. Käkade hos mormor på eftermiddan och nu har jag gjort mest ingenting. Riktigt skönt. Nu tror jag närmare bestämt att jag ska titta på Pocahontas. Vad vore livet utan disney?
Hp

Summer sunset


Sunny day

Satt och kollade lite på turkietbilderna och plötsligt slog det mig att det är snart ett år sen vi var där. Tiden verkligen bara rinner iväg. Nu vill jag verkligen utomlands igen, och det ska jag ju också. Men ska jag vara ärlig så är jag jävligt sugen på sol. Man ska dra iväg på en resa till New york och plötsligt vill man åka på solsemester, passande x) Men the big apple duger ju jäkligt bra det med. Eller duger bra, det är super! Börjar längta som jag vet inte vad nu. Sönt att bara komma bort ett tag.


Nu måste jag verkligen ta tag i historian. Usch, hatar krångliga historiauppgifter. Men sitter jag här bli ju definitint inget gjort, så tjing pling!
Hp

Bad update?


Idag fick jag klagomål från två av mina kära klasskamrater att jag borde uppdatera bloggen lite oftare. Jag tycker jag uppdatrerar rätt bra, eller? Jag skyllde på att jag har ett liv x) Jag tror linnie tog den kommentaren ganska hårt, hon överlever knappast detta. Men när det är plugg och träning hela tiden har man ju knappt tid till att blogga. Men jag ska försöka bättra mig, lovar!

Idag smockade jag i mig en kladdkaka på citycafé, och jösses vad god den var! Den satt fint kan jag lova. Kvällen har jag ägnat åt lite övningskörning plus plugg, plugg och lite plugg. Jag vet, mitt liv är så intressant... Nu ska jag gå och göra något annat!

Hp

And we’re all gettin’ hosed tonight

Är det bara jag som tycker att Lady Gaga är fett cool? Jag skulle kunna spela "Just dance" hundra gånger om utan att ledsna. Vissa verkar tycka att hon är töntig som hon dansar och håller på i videon men jag tycker hon är asball! Hon är inte som alla typiska RNB-artister som bara står och vickar på rumpan och visar uringningen typ x) Dessutom har hon ju världens coolaste namn, Stefania Gebriella Germanotta. Hon verkar ju störtskön.

Hemma från träningen nu i alla fall. Jag har ju mitt egna träningspass som jag gör på sidan av. Känns skönt att bara vara i hallen åtminstone, men jävligt jobbigt mentalt på samma sätt. Vill bara ut på planen. Men det är ju därför jag rehabar så, kepp on fighting i guess. Nu tror jag att jag ska ta mig en kopp te och läsa lite psykologi. Imorgon blir det fikamys med Sandy, very nice.
Hp

DAGENS BILD


Jag är kär :|

Kylskåpspoesi

grattis
tänker njuter
läser speciell poesi
moderna och omoderna ord
ramla full under cirkusregn
sur tjej med läskig plasthand
varför en upprymd mun av honung?

kanske trevlig tryckare på nyår med berusad anette

Kylskåpspoesi är ganska roligt, och spännande. Speciellt när små meningar skapats av en person som man inte vet vem det är. Då får man försöka lista ut på egen hand vad personen menar och vem det är som kan ha skrivit den. Den lilla och annorlunda dikten här ovanför har jag och min vän skrivit för säkert två år sen, och den sitter kvar än. Lite halvtrasig. Jag vill inte ta bort den, den är som ett litet minne för sig.

Hp

Damdidam


Godnatt, sleep tight!

So damn beautiful

   

RSS 2.0