Hemma

Hemma i Sundsvall. Skönt! Känner mig bakis av all julmat och det var längesen jag var så här sugen på "vanlig mat". Ikväll blir det film och mys med några vänner. Ska bli riktigt kul. Annars tänker jag njuta av den resterande delen av lovet och försöka ignorera att en vårtermin börjar närma sig. Usch och fy!

Jo, jag har skaffat facebook. Kanske var det den fina julstämningen som påverkade mig? Börjar faktiskt ångra mig lite.
Hp

24 DECEMBER


Dagen är kommen. Julafton! Och här når min lilla bildserie till sitt slut. Hoppas att jag lyckats bidra med värme och skratt, eller åtmisntone lite nostalgi. Idag blev det såklart den juligaste bilden jag kunde hitta i arkivet. Jag och Linn vid julgranen på skolan. Nog är vi söta alltid.

Med det önskar jag er en god jul och jag hoppas ni får många fina paket. Men framför allt, ät en himlans massa julmat.
Hp

23 DECEMBER


Idag blir det en härlig modobild bara för att jag beger mig norrut idag till Övik. Eller rättare sagt Husum. Den allt för underbara lilla bygden! Ska bli skitmys och jag känner redan nu hur julkänslorna sakta börjar ta över min kropp. Det kommer bli en riktigt bra jul, det känner jag på mig.
Hp

22 DECEMBER


Idag blir det en bild på sexy Emma Borg bara för att hon är så sjukt snygg.

Lugn dag, stressig kväll. Ska åka iväg till Peter nu och umgås lite med honom eftersom jag åker till farmor och farfar imorgon. Blir en hederlig jul i Husum i år. Kan nog inte bli bättre!
Hp

21 DECEMBER

Så här kan det gå om man heter Linn och bestämmer sig för att dygna på skolan. När morgonen kommer och det är dags för lektioner känns det helt enkelt skönare att sova och ta igen sig lite.

 

Snart ska jag bege mig ner på stan i vintervädret för lite fika och julklappsbyte med mina fina vänner. Gosigt!

Hp


20 DECEMBER


För att sprida lite värme lämpligt till fjärde advent bjuder jag på den här bilden idag. Äkta vänskap en sen nyårsaftonkväll. Det var allt en rolig nyårsafton. Så rolig att man längtar tillbaka, väldigt mycket. Älskar såna stunder!
Hp

19 DECEMBER


Gatufesttider. Sommarens höjdpunkt! Känns sjukt att man kommer ha tagit studenten nästa gatufest. Vart tog gymnasietiden vägen liksom?

Imorgon blir det julklappsköp. Tänkte att jag skulle bli klar i tid det här året!
Hp

18 DECEMBER


Typ så här trött känner man sig efter denna hösttermin och lovet kommer lägligt kan jag lova. För det är nämligen fallet, nu går jag på lov. Härliga, ljuva, underbara lov. Tack skolan, tack rektor Åke, tack Gud. Tack.
Hp

17 DECEMBER


Bus i Vattjom och alla är härligt sommarbruna. Mysigt! Det var nog den gången vi hade HP-maraton och lisa spillde dricka över Emmas alla pallekuling. Kladdigt är det rätta ordet. Men kul hade vi allt!

Och Linn, om din kommentar i tidigare inlägg. Du rockar min värld ännu mer och det kommande halvåret kommer bli det bästa någonsin! Sbf forever.
Hp

16 DECEMBER


Huvudvärk som heter duga idag. Känns att det är slutspurten i skolan nu. Bilden är från Stockholmsresan föra sommaren med bror och Kickan. Gud vad kul vi hade. Våra äventyr slutar alltid med succé!
Hp

15 DECEMBER


Partypeople! Allltid roligast med er. Seg dag idag, men snön har ju kommit i alla fall. Ikväll ska jag dessutom äta jultallrik med mina härliga ssu-vänner. Gott!
Hp

14 DECEMBER


Just nu vill jag bara fly bort från allt som ger mig negativa tankar. Verkligen kunna andas på riktigt och uppleva känslan av att inte ha ett enda krav på sig. Längtar till sommaren då jag, Clara och Rickard ska utföra oändligt många och spännande äventyr i stugan. Julen är mysig, men på sommaren mår man som allra bäst.
Hp

13 DECEMBER


Idag blir det en bild från skåneresan i somras bara för att jag fick lite sommarabstinens lämpligt till tredje advent. Peter är av någon anleding alltid brun, vilket leder till att jag i jämförelse blir jäkligt blek. Men jag kan leva med det bara för att han är en sån fin pojkvän!
Hp

(12 DECEMBER)


Slänger in gårdagens bild (nyår 07/08) nu då jag inte hann igår. Var nämligen i Vattjom hela kvällen och firade Emma, Lisa och Lollsi. Tacomiddag, singstar och lite presentöppning blev det bl.a. Mycket trevlig kväll.

Nu ska jag käka en redig frukost/lunch och börja peppa för match!
Hp

11 DECEMBER
Idag blir det hela tre bilder! Vi har nämligen haft lucia på skolan och tänkte att ni kunde få ett litet smakprov. Allt var ganska oförberett men jag tycker att resultatet blev bra ändå. Detta blev sista året jag och Linn fick klä ut oss till något kul tillsammans. Sorgligt faktiskt.

Gårdagen var hur kul som helst och vår klass kom tvåa av alla METG-klasser i hela Sverige. NV3 kom dessutom trea i kunskapstävlingen. Vi är bäst!
Hp

10 DECEMBER


Idag blir det en bild från METG-OS bara för att vi har tävlingsdag idag på skolan. Vår klass är grym! Sen ikväll blir det nobelmiddag på Tandori. Kan det bli bättre?
Hp

9 DECEMBER


Skridskokväll på Höglunda. Emma och Lisa ser ut att ha väldigt mysigt i snöhögen. Och Rickards väntar som han fått av sin snälla syster har inte försvunnit än! Tänk om man kunde spola tillbaka tiden till ett visst tillfälle...
Hp

8 DECEMBER


Sexigare i diskhandskar kan man nog inte bli! Mysig tjejmiddag hos Linn för cirka ett år sen. Längtar till bubbelkvällen vi ska ha nån gång framöver.
Hp

7 DECEMBER


En skev julkula och en jäkligt sexig Jesus. Söta små ettor var vi allt!
Hp

6 DECEMBER


Den här helgen är en av de bästa helgerna jag har haft i mitt artonåriga liv. Fina vänner på en underbar plats. Och bara för att det är andra advent bjuder jag på en riktigt fin låt också!
Hp

5 DECEMBER


Kreta med er var så sjukt kul. Bättre sällskap får man leta efter!
Hp

4 DECEMBER


Busfrön! Pyamasparty hemma hos Lollo med twister och roliga lucksagor. Mys till tusen.
Hp

3 DECEMBER


Världens bästa tjejgäng plus Lollo, Milla, Jenny och Mathilda. Jag kommer gråta floder på studenten. Ni är bäst!
Hp

2 DECEMBER


För att födelsedagar a la barnkalasstyle är det bästa som finns!
Hp

1 DECEMBER

Okej, nu blir det en bild varje dag fram till jul bara för att jag är så fruktansvärt dålig på att blogga. Väljer ut lite kul ur mitt lilla bildarkiv, hihi. Nedräkningen startar!
Hp

RSS 2.0