Hem ljuva hem

Vet ni vad? Jo jag tänkte nämligen uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv just nu! Trevligt va? Efter mina tre veckors hårt arbete hade jag två veckor hemma där jag gjorde mest ingenting och dagarna försvann självklart fort förbi. Så är det ju alltid när man går hemma och inte gör något vettigt. Vad det nu bör vara. Nu den senaste tiden har jag befunnit mig i min kära stuga på Kvarngrund och har där försökt njuta av den svenska sommaren (!). Min vistelse hemma blir inte lång för imorgon bär det vidare mot Götebörg. U2 på lördag och jag är pepp som satan! Dessutom har jag ju aldrig varit i gbg så det blir ju skoj. Veckan fortsätter sen i Ängelholm där vi lånar fasters hus och en vistelse till Danmark med lite hockey är också inplanerad. Ja typ så ser det ut. Kanske bör man hålla tummarna för att augusti kan dra med sig lite medelhavsvärme så man får känna på lite äkta sommar. Eller vad tycker ni?

Nä nu ska jag sova så jag orkar kliva upp imorgon. Har ju en lång bilfärd att se fram emot. Lär väl gå direkt från sängen till bilen. Well well, so long!


Er kära miss Hp

You gotta stand up straight, carry your own weight, 'cause tears are going nowhere baby.


Sundsvalls gatufest 2009

Eftersom att kamerasladdproblemet nu är löst och några få (två personer) bett om att få se lite gatufestbilder tänkte jag nu uppfylla detta önskemål.

Torsdag





Fredag






Lördag










Det blev ganska många, men ni överlever nog. Tack ni som gjorde detta till en bättre helg än väntat :)
Hp

Michael Jackson Dance Tribute - STOCKHOLM


Det här var ju faktiskt lite småcoolt!

Kan inte hitta kamerasladden, kan den ha rymt tro?
Hp

Keep rockin

Jag är äntligen ledig efter tre veckors hårt arbete och självklart ser jag inte en skymt av värmeböljan som pågått under tiden jag jobbat. Men inte bryr väl jag mig om att det är lika kallt som i typ april och att solen inte synts till sen i söndags. Nejnej. Ett plus var iaf att man fick fira att jobbet var över med en väldigt lyckad gatufest. Man kanske inte ska ha så höga förväntningar helt enkelt. Riktigt kul blev det. Men jag har forfarande inte förlåtit mig själv för att vi missade Miss Li. Stor miss, hehe. Slänger kanske upp nån bild från helgen senare.

Just nu försöker jag få tiden att gå så sakta som möjligt och tar väl kanske inte rikitgt vara på dagarna som jag borde. Ikväll blir det middag med la familia på resturang. Vilken lyx!
Hp

RSS 2.0