Minnen...

Jag skrev i mitt första inlägg att jag kanske inte skulle skriva så ofta i den här bloggen. Men ack så fel jag hade! Nu kan jag knappt låta bli att skriva. Jag menar jag måste ju skriva åtminstonde... ja fyra inlägg per vecka för annars kanske mina trogna läsare tror att jag gått och dött eller nåt ;D

Jag har ett problem. Jag är sjuk.
Vi har Af-SM till helgen och jag har gått och blivit sjuk, så passande! Här sitter jag och snörvlar som en, ja jag vet inte  vad. Men jag snörvlar i alla fall. Halsen är värst, det är outhärdligt. Eller ja så hemskt är det ju inte, men det är i alla fall synd om mig!

Nä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv. För egentligen är ju i princip alla förkylda vid det här tiden :V

Och, Sandy skickade just en massa gamla bilder till mig :D OJ OJ OJ! säger jag bara! Vi var sååå söta :DSNYGGINGAR :D <333

VARNING! VARNING! VARNING! VARNIG! VARNING! VARNING! VARNING!

VARNING! OM DU INTE LÄST SISTA BOKEN AV HARRY POTTER OCH INTE VILL VETA VAD SOM KOMMER HÄNDA BÖR DU INTE LÄSA DETTA!!! SÅ RICKARD LÄS INTE! NU HAR JAG FÖRVARNAT ER. SÅ SKYLL INTE PÅ MIG! :D

"Harry Potter and the Deathly Hallows"
Chapter thirty-one, The battle of Howarts. page 502

'Hang on a moment!' said Ron sharply. 'We've forgotten someone!'
'Who?' asked Hermione.
'The house-elves, they'll all be down in the kitchen, won't they?'
'You mean we ought to get them fighting?' asked Harry.
'No,' said Ron seriously, 'I mean we should tell them to get out. We don't want any more Dobby's, do we? We can't order them to die for us-'
    There was a clatter as the Basilisk fangs cascaded out of Hermione's arms. Running at Ron, she flung them around his neck and kissed him full on the mouth. Ron threw away the fangs and broomstick he was holding and responded with such enthusiasm that he lifted Hermione off her feet.

GGAAAAAAAHHHHH!!! JAG KAN LÄSA DET HÄR HUNDRA GÅNGER OM OCH DET ÄR ALLTID LIKA UNDERBART :' ) KÄRLEK PÅ DET DÄR SÄGER JAG BARA! <3

image14


Uscha!

Varför är jag så dålig för? När jag bestämmer mig för att göra en sak är det ju meningen att jag ska göra den! Så varför gör jag det inte då? Nu var det ju så här, eller var, det är! I vilket fall, det är så här att jag måste skriva mitt tal tills imorgon. Mitt tal, mitt tal, mitt tal. I princip det enda jag gått och tänkt på de senaste dagarna, att jag måste skriva mitt tal. Jag har väl haft hyfsat god tid på mig att skriva det, men har jag tagit vara på den tiden då? NEPP! Ni ser, jag sitter ju här! Dagen innan talet ska vara klart sitter jag och bloggar... Bloggar! Just för att det är så himla viktig, inte. Jag måste skärpa mig nu! Nu ska jag skriva mitt tal! Men jag vill ju inte... Det är så tråkigt! Det är roligare att blogga! Nej sluta nu lilla Helena Pettersson! Blogga är inte roligt, att skriva TAL är roligt! GUD! Jag tor jag håller på att bli mentalt störd. Jag sitter och pratar med mig själv i mina egna blogginlägg! Nu får jag seriöst skärpa mig!

NU SKA JAG SKRIVA TAL! HÖR DÄR ALLA LÄSARE! JAG HELENA PETTERSSON SKA SKIVA TAL! JAPP, DET SKA JAG! NU SKA JAG SKRIVA! NU, SNART......

image13
Det här är min bror. Han har skrivit sitt tal, han är duktig! Det är inte jag...

Han gnäller! :O

Okej, ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig! Känner att jag bara måste skriva några rader...

Idag var det skola, träning och plugg. Hade tänkt vara duktig och skriva klart mitt tal idag, men inte då. Jag har inte ens kommit hälften och provtalen är på onsdag. Fy skäms på mig! :V

Nu gnäller Texas av bara den för han vill KISSA! Japp, hundar brukar vilja det så här på kvällskvisten. Så det är väl bäst att jag drar på mig skorna och går en sväng. Annars, ja annars kommer det kiss på min matta, eller på något liknade ställe och det är ju inte allt för trevligt!

Jag vill bara tillägga att jag saknar folk! Och, jag vill att vi ska hitta på något snart Sandy, Lolls och ja broder med för den delen! :V PROMISE THAT! :*

GODNATT OCH SLEEPWELLCYKELSTÄLL!

Lördag 07.52

Det är lördag, och jag är uppe tidigt.. jag hade tänkt att skriva ett någorlunda långt inlägg de här morgonen men nu käns det bara meningslöst. Jag fick ett mail med en film och en lista. Man skulle kolla på filmen, skriva på sitt namn, och skicka vidare till så många som möjligt.

Jag kollade på filmen... FY FAN!

Varför kollade jag på filmen? Jag kunde inte ens skriva på den där listan, jag mådde så jävla illa! Jag kan inte ens äta min frukost. Jag känner mig helt tom innuti, att det finns såna där människor! Jag mår så jävla dåligt nu.. jag säger bara fy fan! Hur kan man göra så där? Om du skulle få det där mailet så råder jag dig att bara skriva på listan och skicka det vidare, titta inte på filmen! Jag tänker inte ens skriva vad det var för film, det är inte värt att ta upp. Jag undrar bara hur människor kan vara så sjuka i huvudet!

Jag har så jävla ont i magen nu!

En enda röra

Jahapp!
Här sitter man då, ensam iköket och käkar. Mamma jobbar ikväll och rickard sitter som fastklistrad vid dataskärmen. Så middag med sällskap verkade lite smått omöjligt ikväll. Jag äter något ur frysen, nämligen korvstroganoff. Ser ut som barnmat men smakar ganska bra. Oj nu kom mamma! Är klockan redan så mycket? Man kanske får lite sällskap då i alla fall : )

Sen måste jag kila iväg en snabbis till Långis för att låna ett par skor. För imorgon ska jag jobba, hela dagen! Och då är det viktigt med bekväma skor. Jag ska nämligen jobba på julgalan, den ni! Fick jobbet av Carro, och det är väl bara att tacka och ta emot antar jag. Så länge det gäller pengar går allt för mig :D eller ja, nästan allt.. Jag skulle ju inte prostituera mig direkt, som Linn och John funderade starkt på idag! Dom hade sett något inslag om en "manshora" på nyheterna och enligt John hade han känat 80 000 i månaden när det gick som bäst, och det är ju bra med pengar i och för sig! Men jag tror ändå inte att jag skulle göra det. Och jag tror inte att Linn och John var så seriösa heller för den delen. Men bra med pengar är det ju. Och Linn, du var jättefin i din gula klänning/tröja idag! Allvarligt, du var det! : )

Nej, nu ska jag äta upp resten av den här röran, sen bär det iväg till Långa benet! Vi får se om jag lyckas hitta några skor. Men det är nog ganska troligt, av vad jag hörde verkade hon ha en del. (speciellt om man jämför med mig!)


Dom här lär ju aldrig ska hamna i sopkorgen i alla fall! :D

I like to move it, move it!

Jag kan medge att jag känt mig lite konstig på slutet och inte så där glad och uppåt som jag brukar vara. Men nu har jag bestämt mig för att se positivt, börja bli lite gladare helt enkelt! Till en början tänker jag lägga ut det här klippet eftersom att låten gör mig just så GLAD!
Nu är det i alla fall dags att sussa. Och jag ska faktiskt kliva upp tidigare imorgon fast jag har sovmorgon, för jag och Linn ska vara duktiga och göra vår historia/data - grej. I vilket fall ska jag sova nu, snart... NATTI NATTI!

och, jag saknar dig sandy, fast vi sågs idag så jaa.. saknar jag dig helt enkelt! <3

Förlåt...

Igår var jag inte på mitt rätta humör. Jag var väldigt trött efter tre dagars handbollsspelande, det var måndag, det var plugg och jaa... Jag vill bara be om ursäkt till min kära familj för att jag var lite ja, men ni vet. Men allt kan inte vara på topp jämt, så är livet. Nu är det en ny dag och nya tag! Idag känns allt mycket  bättre och inte alls lika jobbigt längre. Man ska väl antagligen inte ha för höga krav på sig själv. Just nu sitter jag och gör religion, för Emma och jag har ju bestämt oss för att starta vårt nya pluggiga liv : ) och det går jättebra om jag ska vara ärlig! Nu ska vi ju inte ta ut vinsten i förväg så att säga, men just nu känns det bra i alla fall. Och jag har tänt ljus och det är mys! Lyssnar dessutom på en massa myslåtar som för en att må sådär, ja.. mys : )

Och idag vill jag dessutom hissa flaggan för två personer. Eller den ena är en hund ; ) Först och främst Texas, som fyller fyra år idag, fyra år! Att tiden kan gå så fort! I vilket fall så stekte mamma köttbullar och han fick sitta vid bordet och äta middag med oss :D Jag vill bara säga att detta inte händer ofta! Men grattis till honom i alla fall : )

Den andra personen är Linn. Framförallt för att hon hissade flaggan för mig :D men även bara för att hon finns i min klass! Utan henne vore det inte värt att gå till skolan. Du livar upp min dag Linn ska du veta! Så därför vill jag hissa flaggan för dig, tack för att du finns!

Nu ska jag återgå till mitt pluggande, hör ni vad duktig jag är :D
Jag säger bara, på återseende!

                                                   

Vi är som flygande ballerinor, eller nåt..

Idag var det dans på gympan :D vi dansade samba och funkie funkie eller vad det nu var Linn kallade det. Älskar hennes kordination, helt underbar! I det stora hela var det linedance vi dansade och det var roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Vi var duktiga om jag får säga det själv!

Nu sitter jag hemma och ja, gissa vad jag gör... PLUGGAR!! Eller jag pluggar inte, jag försöker :V men som vanligt går det inte så bra. Men nu måste jag skärpa mig! Om jag ska hinna med nåt innan matchen måste jag sätta fart! För efter matchen blir det inget gjort kan jag lungt säga..
ÖNSKA MIG LYCKA TILL! (både till matchen och pluggandet tack!)

Tjing tjong luftballong!

( Kommenter gärna! : )

Someday I will smile...

Bajsplugg! och ja, allt...

Take me to a place where the sun always shines

Bara för att..

Bara för att jag känner mig allmänt konstig och nere och inte har något vettigt att göra lägger jag ut ett klipp..

Brandi Carlile - Tragedy ( Grey's anatomy)Kan ju lika gärna lägga in den här med, bara för att låten inte går att vara utan!

Magnus Uggla - Pärlor åt svin


Ingen kommer börja på vår skola!

Jahapp! det var den fredagen.. Idag har jag då varit ambasadör med min kära vän Linn! Och med ambasadör menar jag guide, alltså att visa runt alla nior på vår underbara skola, för er som inte visste vad det betyder. Men det hoppas jag att ni gjorde. I vilket fall så var Höglunda här idag och gud vad kul det var! (inte).. Jag kan säga så här; ingen kommer börja på vår skola! Alla verkar tycka att det här är den sämsta skolan som finns, och att John Bauer är mycket bättre, som en kille sa! I vilket fall så bryr jag mig inte.. Jag vill ändå inte att dom ska börja här! Jag vet faktiskt inte vad jag vill ha för folk på den här skolan. Jag tycker att det är bra som det är nu. Fast jag vill ju ändå ha mer folk hit. Äh! Jag vet inte, skit samma! Linn sa i alla fall till råga på allt; "Hoppas vi ses till våren". Synd bara att det är på hösten man börjar skolan, och inte på våren! :D Du är så klockren ibland Linn <3

Nu ska väl jag gå och städa eller nåt, efter alla nior som stökat ner!
För att förvarna så kanske Sandy kommer och spökar, bara så ni vet ; )

Muahahaha, Sandy här! :D Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och berätta men iaf :D
Jag kan berätta lite om Helena, för ni kanske borde få veta lite mer om hennne!
Damdidam. Helena Pettersson är då en 16 årig liten flicka som är blond. Vilket kan märkas på hennes uttryck och sånt, men ... Okej, det är kanske inte riktigt så! Men iallafall.
Hon är superduperjättejättejättejättejätte sötig, underbarig och hon är en av min bästbästigaste vän. :V Och, mja!
NU kommer läraren och vill att vi ska försvinna.
NU ska vi på kebabcity och käka! :V SLÅ DEN NI!
PLUS, att min pappa är snäll... det vill säkert alla Helenas bloggläsare veta. Men iallafall.

TENTACKELHALSISEN + TENTACKELHALSISEN = FOREVER!

Du, du e du e för fin!

Jag har bytt design på min blogg som ni kanske ser.. blev ganska nöjd faktikt :D
Men det spelar ingen roll vad jag gör för inget kan ju bli dåligt om det har med mcfly att göra ; )

Idag var jag med min kära vän Långis på hennes skola. Jag var med på mattelektionen och fick äntligen träffa den omtalade GLORIA! :D Hon var.. ja vad ska man säga? Speciell.. Jag säger bara; KARAMBA! :D
Jag och Långis var duktiga att räkna matte, även om hon bara gjorde fyra tal.. men jag tycker vi var duktiga ändå! Fick ju lite hjälp av herrarna bredvid ; ) Efter matten var det dags för lunch och vad ska man säga, hedbergskas matsal? Nu är ju jag väldigt bortskämd med att få äta på Åhlens och därmed får välja på fem maträtter och sitta i lugn och ro. Det kan jag säga är en fördel med att inte gå på hedbergska. Jag hörde knappt vad långis sa, och hon satt mittemot mig :D Men maten var bra, klyftpotatis och nåt köttliknade. Vi var lite tveksamma först men Hans sa att det var gott och vi litade på honom. Och klyftpotatis går ju alltid ner!

När klockan började närma sig kvart i tolv begav jag mig till METG, min kära skola.. Jag älskar torsdagar för då börjar vi klockan tolv vilket inte är så tokigt. Men sen när jag kom till skolan visade det sig att vi inte började alls, eller vad man ska säga. Vi hade inga lektioner för läraren var sjuk. Jahapp tänkte jag, vad gör jag då då? Då stötte jag på Linn och vi bestämde oss för att vara på skolan och "plugga". Och gud vad vi pluggade! Eller hur Linn? :D Vi var i alla fall väldigt bra på att sjunga! Jag tor vi spelade magnus uggla hundra gånger, om inte mer :D Jag tycker liite synd om dom andra som satt i klassrummet, men lite får dom tåla!
"Du, du e du e för fin! Du e du e, du är för fin för så fula killar, varför ska du kasta pärlor åt svin"...

Efter ett tag, vid två tiden ungefär, kom Sandy förbi och vi satt och samtalde med Emma, Björn, Rickard, Bella och Calle. Sandy hade beställt klipptid halv två, jag tror vi gick från skolan fem över halv :O I vilket fall så satt jag där med Sandy ett tag medan hennes hår blev färgat grönt och blått. Bella och rickard kom förbi, bella gick och rickard och jag stannade ytterliagre ett tag. Lollo ringde senare och ville att rickard skulle träffa Timmy och jag följde med. Det blev ett kort möte, men trevligt var det. Tillbaka till frissan, pratade lite till med Sandy och sedan gick jag och broder hem i vintermörkret.

Detta var min dag, senare blir det träning och kanske lite plugg.. men bara kankse ; )

Skolaaaa...

Nu är engelskan slut och jag kan äntligen skriva några rader : ) vi har fått en ny engelska- och samhällsvikarie, (Klas) och han har stått bakom mig och linn hela lektionen typ.. så det har varit lite svårt att göra något annat än just engelska.. dessutom var jag redan klar och då hade jag gärna föredragit att göra något annant, men inte då..

Idag skulle vi ha slutat halv fem, men så blidde det inte. Enligt mina kontakter (Karina ) kommer vi få gå hem på datan!!! :D TACK Karina för din insiderinformation som du ständigt uppdaterar mig med :D så detta betyder att vi kommer sluta runt halv två! :D plötsligt känns allt mycket bättre!

Fick precis reda på att vi inte har någon samhällslektion för massa skolor har studiebesök här och då utgår alla lektioner som vi har under den tiden. Så vi ska nu förekomma med så gott föredömme som möjligt och visa hur bra vår skola är! detta betyder hål fram till lunch. TREVLIGT VÄRRE! :|

Senare blir det träning, utan tränare.. och vi ska göra nån gruppövning på egen hand. Vi får ju se hur det går..
Men det brukar vi faktiskt vara duktiga på (inte).

Kvällen tänker jag spendera enbart med underbara Grey's! Längtar : )

Jahapp..

Då har man skaffat blogg då.. det är ju alltid trevligt :D

Då är det väl meningen att jag ska berätta vad jag tänker skriva om i den här bloggen.. men det tänker jag inte göra, utan det får ni ta reda på själva genom att läsa den : ) Om ni gillar den är upp till er, jag kommer ju inte tvinga er till att läsa direkt.. ; )

Jag kan bara förvarna att jag kanske inte kommer skriva så där värst mycket eftersom jag skriver när jag känner för det, vilket bara blir lite då och då...

Förretsen! Milda är jag, även kallad Helda ; )

image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0