Det här är min vän och det är jag stolt över!

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT om du blir fett sur på mig nu, men jag var bara tvungen :') Jag saknar Åhus så sjukt mycket och speciellt när jag ser den här, så jävla klockren! Du är för rolig... Love ya hun! ;)<3

LIVE UPDATE FRÅN ÅHUS


For the sunFoto: Kickan
Modell: Jag

Igår fotade Kickan en massa bilder på mig. Vi drog till en äng och jag fick agera modell så gott jag kunde. Det var riktigt kul, och vissa bilder blev faktiskt riktigt bra! En perfekt sista dag på sommarlovet må jag säga. För idag drog allt igång igen, Sp2 here I come! Tack Kickan för en fin dag i alla fall!
                                                                                                            Hp

JUST DANCE!

Världen känns lite upp och ner just nu för tillfället, vet inte varför faktiskt. Men allt ska ju inte alltid vara som det brukar, det är ju inte speciellt spännande då. Så jag säger bara som rubriken, just dance!


To the capital

Tänkte bara ta ett sista farväl innan jag drar till Stockholmia! Jag, broder och Kickan drar till huvudstaden imorgon för att roa oss lite nu i slutet av sommarlovet. Shopping, Gröna Lund och lite god mat ska det väl förhoppningsvis bli. Tåget går 06:15 imorgon så jag känner att jag måste försöka gå och lägga mig i tid annars kommer jag aldrig orka kliva upp. Och om jag nu får nån ordning på svt.se så ska vi förhoppningsvis kunna se handbollen på tåget. Jag hoppas att det blir en rolig tripp med DP-gänget! Är tillbaka sent på onsdagkväll, då troligen inte lika stadig ekonomiskt :') Men huvudsaken är att vi har roligt, kosta vad det kosta vill! 8)

Ta hand om Sundsvall när vi är borta!
                                                                                                           *Hp

I watch the stars fade

Låg på ballkongen förut en stund och lyssnade på "Imogen Heep - Hide and Seek" och bara tänkte på sommaren. Allt som hänt och vad den medfört. Det har varit en bra sommar. Självklart har den haft sina motgångar, men jag tror att det behövdes. Som vanligt är det alltid nånting man inte hunnit med och som man önskade att man kunde få några extra dagar till, men det går ju så klart inte. En vecka kvar nu sen börjar allt igen. Jag är nöjd med sommaren 08. Den har varit rolig, spännande, fartfylld, varm (till och från) och under många tillfällen har jag känt mig riktigt lycklig. Och det är väl så det ska kännas. Nu när jag tänker på det kan jag inte förstå att det gått så fort, men jag vill inte tänka på det. Nu ska jag bara ta vara på den sista tiden och verkligen njuta av att det faktiskt fortfarande är sommar...
                                                                                                         Hp*

Smoking killsNot just a few days!

Om detta hade varit en vanlig dag hade jag glatt kunna tänka, YAAAAAY det är bara 97 dagar kvar tills Harry Potter och halvblodsprinsen släpps. Men tydligen ska det här inte få vara en bara-97-dagar-kvar-till-premiären- dag! Warner Brothers har nämligen beslutat att flytta fram premiären till 17 juli, NÄSTA ÅR!! Det är 335 dagar dit och inte 97! TREHUNDRATRETTIOFEM DAGAR! Jag är fett besviken, dom kan inte göra så här. Tänk hur länge alla fans har väntat. Teaser-trailern har ju till och med kommit ut. Jag säger bara en sak, tänk på fansen och inte på pengarna! Dålig stil WB!

// Ett grymt besviket fan...

Sommarens fantasier... varje moln är trasigt


Solsken, Håkan Hellström och blommiga kaffepannor,
snälla tvinga mig inte att lämna det, låt mig leva...

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt
Du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen

kanske allt egentligen..

Just a few days...

100 dagar kvar till premiären av Harry Potter och halvblodsprinsen! Jag längtar som bara den, men avlider på samma gång när man tänker på hur mycket 100 dagar är. Speciellt när man går i skolan och dom kalla mörka månaderna närmar sig. Men jag kommer ju i alla fall ha något att se fram emot. Sexan är verkligen en av dom stora favoriterna! Nu hoppas jag bara att jag inte blir besviken när filmen släpps.. Men det tror jag inte, hur kan man bli besviken på Harry Potter? Den blir säkert skitbra, jag litar på hela teamet!

Ja nu har ni fått ännu ett nördigt inlägg, varsegod!
Nu väntar sängen och imorgon (eller idag rättare sagt) blir det HP-maraton.. Kan inte bli nördigare helt enkelt!
// Me myself and I

Pulling your puzzles apart

Hemma från en helg i Haldas stuga. Det var mycket trevligt, roligt, mysigt och.. spännande! Det var skönt att liksom vara tillbaka, eller jaa. Svårt att förklara, men det var en härlig helg i alla fall. Sov under stjärnhimlen och fick uppleva några stjärnfall. Jag kan nog inte begära mer.. det var perfekt helt enkelt.

Time to sleep! // Me myself and I

Back in business!

Hallå där! Nu när jag är lite mer sansad kanske jag kan få fram ett lite vettigare inlägg än det förra 8) Men som ni alla vet så är jag HP-nörd och den där trailern fick mig att näst intill ramla ihop och sen aldrig ta mig upp igen. Bara ca 106 dagar och en timma kvar tills filmen släpps nu, och gud som jag längtar! Jaja nog med Harry Potter...

Stugvistelsen kan jag sammanfatta lite kort... Mycket trevlig! Kort sa jag och kort blev det. I vilket fall så är det riktigt skönt att vara hemma nu. Känns som jag varit borta näst intill hela lovet så det ska bli skönt att bara slappa här hemma resten av lovet. Idag var första träningen för min del också. Kändes bra i knäet och hitills verkar det funka. Det är verkligen så himla skönt att vara tillbaka på träningarna igen. Det är nu man märker att man verkligen gillar den här sporten..


Och detta inlägg tänker jag avsluta med att berätta att jag saknar min lilla mupp otroligt mycket! Du har varit borta i fem dagar och jag har redan abstinens x) hur ska jag klara mig typ hundra tusen år till? Känns som det vara aslängesen vi sågs :') Hoppas du blir en riktig brownie där nere och att du hittar nån Kostas eller Panos åt mig som är riktigt het! Miss you hun!<3

JAG DÖÖÖÖÖR!

Hej på er alla igen! Jag tänker inte ägna detta inlägg åt att berätta så mycket om min vistelse i stugan för just nu är jag alldeles för uppe i varv! Här har ni min anledning:

Harry Potter and the half blood prince teaser trailer

RSS 2.0