Vi går mot nya tider...

Är ganska nyligen hemkommen från framor och farfar, därav frånvaron. Snart nyår, två dagar kvar typ. Pratade med min goda vän Halda i telefon förut i dag. När vi skulle lägga på sa vi, vi ses nästa år. Gud så konstigtdet lät! Låter längre bort än vad det egentligen är. Mina lediga dagar ägnar jag mest bara åt mat, mys, bra umgänge och lite mera mat. Och det trivs jag riktigt bra med. Nu ska jag ta och läsa lite så man kommer någon vart i the twilight-saga!
Hp

JULAFTON

Dagen är kommen, självaste julafton. God jul alla läsare! Nu ska jag kolla på Ronja rövardotter och vänta in Kalle anka. Sen blir det hederligt julfirande med släkten!
Hp

Dan före dopparedan

En dag kvar till julafton och jag har knappt någon julkänsla överhuvud taget. Mamma kom nyss hem med all julmat och det fick mig i alla fall att komma lite i stämning. Men annars känns det som att det skulle kunna vara vilken dag som helst imorgon. Lite tråkigt, men då kanske det blir extra bra imorgon då. Lisa har varit här hela förmiddan och vi har mest bara gjort ingenting. Riktigt mys! Jag kom nyss hem från stan efter att ha inhandlat min sista julklapp. Vara ute i sista stund, det är min grej liksom.
Hp

Bara för att jag tycker om min mamma och pappaHoliday, sounds nice to me

Jag är i full gång med att ha lov och har faktsikt nästan glömt bort bloggen lite. Men bara lite. Kollade igenom lite gamla kort förut idag från när jag var typ pytteliten. Jag och min bror var ju faktiskt riktigt söta! Så nu har jag satt upp lite bilder på garderoben, mycket fint. Var hos lolls ikväll/igår, lördag. Vi chillade lite och kollade på bonusmaterialet på mamma mia, den är ju för mys :') Nu tänker jag fortsätta ha lov och längta lite till julafton.


Hp

It's you and me, alwaysHar pluggat tyskaglosor på tok för länge nu, känner mig helt uppkörd i huvudet. Nu ska jag gå och dricka vatten bara för att det är så gott och sen kanske somna till sytrar i jeans. Har bara sett filmen en gång och nu är det nog dags igen, böckerna är ju i alla fall väldans bra. Något som också är bra är The Wannadies, speciellt den här låten. Den får mig att tänka på sommar och en viss balkong. Natti natt!
Hp

Birdie


En liten duva, ca 280 meter ovanför New yorks gator.

Headset är inte min grej

Jag gick och pratade i telefon med sandy när jag var på väg till hennes skola och använde mitt headset för ovanlighetens skull. Så kommer jag fram till porten till skolan och i samma veva kommer det en postkille som också ska in genom dörren. Dörren har kod så jag frågar sandy, vad är koden? Jag vet inte, jag kan den inte säger postkillen plötsligt. Jag skrattar lite och slår sedan koden som sandy just sagt till mig och killen kollar på mig förvånat. Killen går sedan in och jag efter. Väl inne säger jag till sandy, nu är jag inne! Killen som börjat gå upp för trappan vänder sig om och ger mig en blick som säger, jo jag ser det jag är inte dum i huvudet! Sen fortsätter han skrattandes upp för trappen. Han trodde säkert att jag var psykiskt sjuk eller nåt! Som sagt, headset är inte min grej.
Hp

Decorating the Christmas tree


Idag har vi klätt granen, både hos mamma och hos pappa. Det är alltid lite roligt det där eftersom granarna skiljer sig åt så mycket. Jag lägger bara in bilder på mammas för ljusslingan i pappas lyser så starkt att den blir ful, haha :') Men han sa att han skulle fixa det. I vilket fall, mammas gran är en såndär idyllisk sagogran som har ca 780 ljusslingor och julgranspynt från USA. Pappas har en ljusslinga där hälften av lamporna lyser och dessutom hänger det hockeygubbar i den. Modospelare såklart! Men jag diggar båda lika mycket. Mammas är mysig och pappas är mer cool. Dessutom får jag ju faktiskt ha två granar, det är ju mer än vad vissa andra får.
Hp

Sankta LuciaIdag hade vi lucia på skolan och jag och linn var paket. Jag tycker vi var fina :') Framträdandet gick bra och fikat var gott! En ganska lugn dag. Nu vankas det julklappsköp till min *hemliga kompis* och sen bär det hemmåt i snön. Skönt med helg!
Hp


DAGENS BILD


Bara för att det var så längesen och för jag verkligen diggar den här bilden.

What hurts the mostDet har varit lite Harry Potter nu på slutet. All Twilighthysteri har liksom tagit över :') Men det krävs inte mycket för att man ska vara fast igen. Älskar verkligen HP, det är så obeskrivligt bra. Sorgligt, men bra!
Hp

Go away from my window, leave at your own chosen speed I'm not the one you want babe, I'm not the one you need


Andra advent

Gud vad jag älskar riktig vinter!
Ursäkta min frånvaro i helgen, har varit i timrå med ssu. Vi har bakat, tävlat, ätit mat, haft några kurspass och lite sådant. Det var himla trevligt. Nu är man hemma utslagen efter att ha sovit på golvet större delen av nätterna pågrund av en inte allt för hållbar madrass. Har en massa plugg som borde göras men tar liksom aldrig tag i det, förstår inte varför det ska vara så svårt att bara göra det. Den här veckan känns fullspäckad och jag vet inte hur jag ska hinna med mig. Man får göra sitt bästa och bita ihop helt enkelt!
Hp

Studiedag, we like

Studiedag idag vilket betyder ingen skola. Eller jo, det är ju tänkt att man ska studera hemma, vilket jag och linne faktiskt gör! Är hemma hos henne på storgatan och pluggar naturkunskap och vi har faktiskt kommit en bit på vägen. Nu står hon i duschen dock, och jag sitter ju här. Men vi är värda en paus. Snart blir det lunch, microvärmd pasta med skinsås, gott! Just det, tänkte faktiskt be er om en liten tjänst. Alla ni som läser min blogg får gärna läsa en annan blogg också. Jag och linnie har nämligen planerat att ta över världen och för att lyckas behöver vi er hjälp. Tryck på bilden eller klicka här. Ett litet klick är en stor insats!
Hp

Enjoying life

This

makes

me

feel

good

Jag lyssnar på julmusik och längtar tillbaka till sommaren.
Det är en bra kombination.

Walking in a winter wonderland

När jag kollar i min blogg så kan jag räkna att dom senaste sju inläggen förutom ett har handlat om Twiligth. Det här är ju nästan nördigt tragiskt. Nu har jag druckigt glögg och njuter av all snö som syns utanför mitt fönster. Gör er själva en tjänst och klicka på bilden!
Hp

Lets go into Twilight!


"Jag lovar och svär att härmed icke läsa ur någon bok, på någon sida, på något alls som har med framtiden i bokserien av Stephanie Meyer att göra!"

Nu har jag endast ett kapitel kvar i Twlight och det svider i hjärtat! Jag har verkigen försökt att dra ut på det då jag inte vill att den ska ta slut men det går ju bara inte. Den är för bra helt enkelt. Jag och sandy är lite smått oroliga inför vad som kommer hända i kommande böcker även fast vi råkat läst lite om det redan :') Just därför har vi slutit en pakt och bestämt oss för att ta det som det kommer, se ovan. Nu gäller det bara att hålla den!
Hp

RSS 2.0