Sommarkänslor, rysningar, tårar, skratt och längtan...

image79

Jag kan inte fatta att musik kan få fram så många känslor! Jag klickade upp en låt med Håkan som jag hade på datorn, tänkte att det var så längesen nu. Jag trodde inte att jag skulle vilja lyssna på Håkan just nu men guuuuud! Genom att bara lyssna på en låt vill jag bara ha mer. Varje ny låt som spelas frambringar en ny känsla och nya minnen. Vilken artist om inte Håkan Hellström kan få en att längta efter sommaren? Jag avlider nu snart, jag kan inte vänta längre. Jag måste ha sommar! Det är nu jag insett det, jag verkligen ÄLSKAR Håkan Hellström! Hans texter, hans röst, hans enegi.. ALLT! Han är underbar helt enkelt. Bara genom att lyssna på låtarna får mig att känna en sådan fruktanvärd lycka. Sommarkänslor, rysningar, tårar, skratt och längtan... Ja, han ger mig allt!

Gossip girl

Okej, det här ser lovande ut. Inte alls för tokig serie om jag får säga det själv :D
Jag funderar på om jag ska se alla elva, eller är det tolv, avsnitten Linn har på datorn eller om jag kan vänta en vecka mellan varje avsnitt :D Vi får väl se...

image78

natti natti

Idag har dagen varit väldigt seg, så där seg att ögonen känts som uttorkade... äh jag kom inte på nåt. Ja det har varit segt i alla fall, mer behöver inte sägas.

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att sova. Så kanske dagen inte blir riktigt lika seg imorgon. Jag börjar känna att det det här inlägget var ganska onödigt. Men wathever, jag visar ju i alla fall att jag är vid liv. Så slipper ni oroa er. Och just det, snart får jag se Balletshoes! :| Kan knappt bärja mig... :O Jag vill se den NU! Om jag hade haft den hade jag lugnt sett den nu på momangen. Fast just det, jag skulle ju sova.

Aja, vi hörs och störs! // Me myself and I   
 

jag hatar rubriker!

Mamumamau!
Jag kom hem från träningen för ca... ja jag vet inte riktigt, men säkert för över 45 minuter sen och jag har inte gått och duschat än! Fresch! Jag har liksom inte tagit mig dit än :o Jag orkar inte anstränga mig. Sen blir det alltid så kallt innan varmvattnet kommer och det är också jobbigt! Guuuud vilka problem en liten människa som jag kan ha!

Jag är dessutom bajsigt sur på Tyskland, fast jag kanske borde vara det på Sverige? Nej, pappa sa att Sverige spelade bra. Jo just det! Jag såg ju inte matchen. Tänk att ALLA matcher den här veckan ska vara exakt samtidigt som våra träningar. Perfect timing Norge eller vilka det nu är som planerat in matcherna. Så det blev att lyssna på radion då, vilket inte var världens bästa ljud. Men det funkade det också. Vi satt som på nålar hela laget sista minuterna, men inte hjälpte väl det! Fööööörlust... Då var den semifinalen borta! Jävla skit :@

Och imorgon börjar man 08.15 med matte då. Kan dagen börja bättre? Svar: JA, det kan den! Men jag slutar i alla fall 13.20 vilket är väldans bra... Nej nu ska jag gå och duscha! För jag ska även hinna med att gå ut med hunden och äta något innan jag går och lägger mig. Gud vad jag känner att jag skriver om intressanta saker i den här bloggen :') Ni kanske vill veta vad jag ska äta också? Nej det får ni inte, jag orkar inte skriva det.

Aja... Sooooov gott alla filurer där ute! // Me myself and I

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta :'D


Har du samma problem som mig?

Okej.. Nu är det så här att jag har ett problem, och det här problemet har med min lugg att göra. Japp du hörde rätt, min LUGG! Då tänker du säkert att, oj vilket problem. Men JA det är ett problem! Det är nämligen så att jag kan inte ha lugg och har aldrig kunnat haft det heller. Jag föddes nämligen med två virvlar på huvudet och dom här virvlarna sitter inte lite snyggt dolt bak på skallen, nej dom sitter fram. Och ja, det gör att jag inte kan ha lugg. Det är nu vi kommer till det stora problemet. JAG VILL HA LUGG! Tänk vad fint det skulle vara med en liten raklugg liggandes snyggt på min panna. Men om jag nu skulle skaffa lugg så skulle den inte ligga sådär rakt och snyggt, den skulle stå rätt ut på grund av dom där irriterande virvlarna. Så om det nu är någon som har samma problem som mig eller vet något bra tips så lämna gärna en lite kommentar här nere. Jag lovar, det skulle uppskattas!
Här kommer lite bilder så ni förstår lättare:

1. Har kan du då se mina virvlar, dom som gör att håret går liksom bakåt, i en båge! :@

  1.                                                        2.  
 
                                           2. Och så här skulle jag vilja ha mitt hår, drömmen!

Ursäkta för att jag tog en del av din dyrbara tid genom att berätta om min lugg, (som nu tyvärr inte finns). Jag förstår att det måste vara väldigt inressant!

// Me myself and I

Söndaaaaaaaag

Hejsan alla glada, och ja dom sura också. Men mest dom glada! :D

Jag tror jag börjar komma in i McFly-beroendet igen. Jag lyssnade på en enda låt imorse (typ kl. tolv, men det var morgon för mig idag) och nu är jag typ fast. Det kanske är bra att ta ett litet uppehåll från saker man gillar för då blir det så himla mycket roligare när man kommer tillbaka till vad det nu än är :D JAPP, så nu är det McFly som gäller för ett tag <3

Nu tänkte jag faktiskt göra en sån här
"vill ha"- lista:
1. Balletshoes med Emma Watson på DVD
2. Harry Potter and the half blood prince på bio NU NU NU!
3. Nya skor. Converse, vad som helst, bara jag får ett par nya skor!
4. MONEY MONEY MONEY
5. Klänningen från Fredflare
6. En ny mössa och nya vantar
7. Pojkvänn kan också få stå med eftersom en sån nästan alltid behövs!
Så är det någon som känner sig träffad så kan du ju lämna en liten kommentar här nere! Jag är blond och lite sådär normalt konstig.
Jo just det, snygg är jag också... HÖHÖ

Vill ha vill ha!

Okej jag bara måste ha den här klänningen från Fredflare :| Jag avlider snart! Men jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa den eller inte. Den kostar liksom 62 $. Hur mycket blir det i svenska kronor egentligen? Det blir typ minst 400:- Sen plus frakt blir det ju alla gånger 500:- Jag menar är den verkligen värd det? JA DET ÄR DEN! Åhh jag är typ kär :| Jag vill så gärna ha den! Men jag hade ju bestämt mig för att börja spara och tänka på "min ekonomi" lite mer, och köper jag den här kommer det ju gå käpp rätt åt skogen. Jag menar 500 spänn är ganska mycket pengar, i alla fall för min del :O Men jag får väl hamna på minus ett tag då. Det spelar nog ingen roll för jag kommer vara så lycklig med mig nya klänning i vilket fall ^^
 
                                                     
 
Söta små dagisbarn
Sen måste jag berätta om dagens upptäckt :D
Jag och Linn har gått på samma dagis, SAMMA DAGIS! Jag menar hur coolt är inte det på en skala? :D Jag är säker på att vi hade lika kul på dagis som nu Linnie! :D
Kolla in snyggingarna till höger ;D maha

image67

                                 
       

Poesin flödar :D

Your life is like a train, it pass by very fast
The most important thing is that you have fun on your journey

Om mitt liv var som ett tåg skulle det lugnt vara Hogwarts expressen :'D Då skulle jag ha grymt kul på min resa!
Någon som ska hänka till perrong 9 3/4? :D

 image60

ingen fattar

Tänkte att jag skulle vara duktig och blogga nu, men det sket sig!
(För jag måste plugga bajshistoria!)


Så, ha ett bra liv! Hoppas det funkar bättre än vad mitt gör just nu för tillfället!

// Me myself and I

jag dör! jag måste se den filmen! : |


Harry, vart är du?

Jag är lite ledsen :'( Min Harry Potter-abstinens är typ borta! Jag vet inte varför. Och jag vet, det kanske är lika bra tycker vissa eftersom att jag brukar bli lite jobbig när det är Harry Potter hit och Harry Potter dit hela tiden. Men jag vill ha det tillbaka, den där känslan att få gå och längta efter något. Det var som att allt hölls vid liv när Rickard läste böckerna, för då hade han liksom kvar hela berättelsen. När han läste så var det som att allt var nytt för mig med och jag kunde liksom följa honom på något vis, när han fick reda på allt. Men nu är berättelsen borta för honom också och allt är liksom slut. Kan dom inte bara ha premiär för den där jävla filmen snart! Ursäkta språket. Filma liiite fortare. Jag behöver något nytt, nu, nu, nu!

Jag höll faktiskt på att få en hjärtinfarkt när vi var på bio ikväll. Helt plötsligt visades det en reklam från en film och så såg jag några ungdomar stå på något som såg ut som en tågstation plus att dom hade unniformer på sig! Jag kan säga att jag var vääldigt när på att skrika HARRY POTTER rätt ut i salongen! Jag trodde seriöst att det var reklamen för halvblodsprinsen :| Och ja, det är ju väldigt troligt att dom visar reklamen för den filmen när den ska komma ut om typ 10 MÅNADER! :O Det är ju klart att det inte var HP, det var Narnia. Prinsen blablabla nånting. Vilken besvikelse :( Jag som blev så glad att jag höll på att hoppa ur stolen och över till kvinnan bredvid typ :O Och så har det inget att göra med HP över huvud taget :'( BAJS!



Nej, jag borde verkligen sova! Men istället sitter jag här och bloggar samtidigt som jag är med i nån megastor konversation på msn där jag inte hänger med speciellt mycket! :O Nej man kanske ska ta och öva på sin göteborgska!

TJING! // Me myself and I

I'm Miss American Dream since I was 17

Okej, jag måste yttra mig! Det här är helt sjukt men jag gillar faktiskt Britney Spears nya låt "Piece of me" :o Jag menar BRITNEY SPEARS! Jag brukar inte gilla hennes musik. Det är klart att jag hade min period för några år sen men inte nu! Jag vet inte vad det är men jag kan inte sluta lyssna på den, det är något som håller mig fast. Och visst, bara för att man suttit innne på rehab, rakat av sig allt hår OCH fött två barn behöver det inte betyda att man inte kan göra bra musik. Men ändå, Brittney Spears... Det är ju inte något jag är sådär jättestolt över att lyssna på. Men egentligen borde jag väl vara glad för att jag hittat en ny låt att lysnna på istället för att sitta här och klaga! Dessutom så måste jag säga att texten inte är allt för tokig.
I'm Mrs. Oh my God that Britney's Shameless nananaaaa... jaa ni ser, jag kan inte sluta.

      image51

MJÄK...

Ja då var man hemma efter en lång helg nere i FALUN! :)
Har haft en väldigt trevlig helg om jag får säga det själv. Laget har kämpat bra, synd bara att vi skulle åka ur i kvarten. Men jag har haft välfigt kul även fast vi inte kom längre än till kvartsfinal. Många skratt har det blivit :D Stämningen inom laget har verkligen känts bra, även fast det kan bli lite gnäll ibland. Men som sagt, jag har haft väldigt kul :)

Jag måste säga att det känns förfärligt att börja skolan imorgon igen. Det är så många som säger att det är ju så skönt att komma in i alla rutiner igen, och visst kan det vara det. Men just nu känner jag att jag faktiskt inte behöver några rutiner. Kan vi inte bara förlänga julovet lite så att det blir lika långt som sommarlovet? Eller längre! Jag orkar inte allt plugg just nu, JAG VILL INTE! Är det verkligen meningen att man ska måste plugga på lovet? Ja, går man på METG så verkar det som det.

Nej, jag ska väl återgå till min UNDERBARA samhällsbok, som (om jag får säga det själv) är som ett helt jävla uppslagsverk! Önska mig lycka till, det kan behövas.. HÖHÖ!

// Me myself and I

Bye bye 2007, hej hopp 2008!

Jaha, då har ännu ett år bara försvunnit sådär huxflux! Tiden går på tok för fort för min del. Snart har väl hela ettan gått också. Sen går väl tvåan lika snabbt och helt plötsligt går man i trean och så är det dags för studenten! Eller ja, det kanske inte kommer gå riktigt så fort men näst intill i alla fall. Kvällen igår var i allla fall rolig, och lång! Vi hade inte gått och lagt oss förns halv nio på morgonen ungefär så den här dagen har varit rätt så kort för min del, vaknade halv två :o Rätt så skönt faktiskt om jag ska vara ärlig. I alla fall, åter till gårdagen. Det blev middag här hemma med Lollo och Sandy och sen på kvällen kom Emma, Bladet, Sunna och hennes kompis Jennifer hit. Trevligt värre! På tolvslaget blev det ju hamnen då, och ja, det var kul. Lite kallt om tårna dock, men jag överlever :)

Tack i alla fall för en trevlig kväll/natt ni som var med och jag hoppas att 2008 blir ett år jag kommer minnas! :D Tjing!
     
                         


RSS 2.0