Helskön kväll

Nu har linnie-pinnie lämnat mig för kvällen. Hon åkte iväg med bussen medan jag stod kvar och fällde några tårar. Okej, så dramatiskt var det kanske inte.. Men nästan! Vi bestämde ju att vi skulle plugga tillsammans ikväll och jag önskar verkligen att jag kunde säga att vi blev klara med rapporterna men då skulle jag ju faktiskt ljuga, och sånt går ju inte för sig! Men kul har vi haft i alla fall. Hade nästan glömt hur mycket du förgyller mina dagar på skolan. Jag har så himla ont i magen och jag tror inte att det är enbart från godiset :'D Tänk, först får man reda på att man liknar Rupert Grint och sen kommer linnie-pinnie hit och får mig att skratta så jag nästan kissar på mig. Kan dagen bli bättre? Jaa, hade vi hade blivit klar med rapporterna skulle det verkligen vara ett plus, men man kan ju inte få allt..

Tack för en trevlig kväll i alla fall och om jag inte bloggar imorgon så vill jag önska ett STORT GRATTIS på födelsedagen till min kära sötrumpa linnie-pinnie som fyller 17 år imorgon. Tänk, det kan man inte tro!
HÖHÖ ;D Grattis på dig i alla fall :*

Nu funderar jag på att krypa ner i sängen. Kan ju vara bra att vara pigg imorgon då man ska på DM i Härnösand. Godnatt alla vakna människor och även ni som sover (som troligen inte läser detta). Goood niiight!

    PÅ                       // Me myself and I

Back in Swedeeeeeen!

Hej alla! Nu är jag tillbaka hel och ren i Sundsvall. Jag orkar inte berätta speciellt grundligt vad vi gjort. Vi har bara varit lite smått kulturella, roat oss och ätit på tok för mycket mat! Ja, ungefär så har vår resa varit. Skönt att vara hemma i alla fall, även om man välkomnas av ca tusen skolböcker.. YAAAAAY! Men aja, livet leker! Eller? Hmm.......

Just det, jag gjorde ju ett kändistest förut!
Vart mest lik Angelina Jolie och Ali Landry. Den sistnämda har jag ingen aning om vem det är men Angelina ser ju inte helt fel ut :D Och titta sista bilden!!! Jag dog! :'D Något glad man blev då eller, HÖHÖ stolt! Jag visste väl att vi var släkt på ett eller annat vis (a) Detta förgyllde min dag. TACK MENINGSLÖSA KÄNDISTEST! // Me myself and I

image117

Germany in 24 hours

Okej detta blir troligen sista inlägget innan Tyskland. Egentligen känner jag min inte speciellt bloggsugen men eftersom att jag kommer vara borta några dagar så är det väl bäst att uppdatera. Mina tänder ilar skiiiiit mycket idag, speciellt när jag äter socker. Och det är ju posetivt för då måste jag ju hålla mig ifrån allt godis (har blivit lite mycket sånt på sista tiden). Men det är ändå jobbigt för det gör så himla ont! Men jag överlever nog :V Idag hade jag tänkt plugga lite och packa tills imorgon. Har jag gjort något av det? Nej, det är klart att jag inte har. Jag har inte ens börjat packa :| Kanske borde göra det nu snart men jag känner mig så seeeeeg idag. Men det blir väl gjort det också i sinnom tid. Nej denna uppdatering får duga, även om den var väldigt onödig.

Ha ett trevligt lov alla, själv ska jag äta schwarzwaldtårta så det ryker om det!
(titta där var sötsakerna framme igen)
Adjöken fröken! // Me myself and I

Lite nostalgi...

Hoppade över tränignen idag, hade så jävla ont imagen o.O Men det var ganska skönt att vara hemma ikväll faktiskt...
Så eftersom att jag inte var och tränade satt jag mig på gamla datorn (alltså jag satt mig inte på gamla datorn, utan gick in på den,.. ja ni fattar) och på den här datorn har jag en massa gamla bilder från typ 07, 06 och till och med 05!!! :O Jag säger bara ÅÅÅÅÅHHHHH vad man kan längta tillbaka! :| Jag saknar framför allt sommaren 06. Jag har inte tänkt på det riktig men det var verkligen en speciell sommar. Hoppas på att sommaren 08 blir lika bra. Nu ska jag återgå till att vara lite nostalgisk. På återseende! // Me myself and I

image115
HAHAHAHA blev tvungen att lägga in den :D Egentligen är det bara höglundafolk som kan tycka att den är rolig but I don't care.
Så himla klockren :'D

Jag kommer sakna min lilla kyckling

Nu har vi bara mentortid kvar sen har vi LOV! Det är skönt, men jag kan inte säga att jag är jättehyper över det. Det känns bara... ja, skönt. Men bara för att man slipper skolan slipper man ju inte plugget, tyvärr. Linn är i alla fall i biblioteket och fifflar med nånting och jag får inte komma in. Undrar vad hon har för sig? Hon är alltid så filurig Linnie-pinnie. Man verkligen ser när hon har nånting på gång :) Och om det är nån jag kommer sakna så är det Linnie-pinnie. Men vi kan ju inte vara med varann jämt! Jag menar med två så coola personer tillsammans blir vi ju lite för coola till slut. Vi måste nog vara ifrån varandra ett tag så vi inte tar över helt och hållet 8) Nu kom Sara och Klas, vilket betyder att vi har mentortid. Alltså dags för mig att stänga ner.

Och bara för att det är påsklov nu så kan
jag ju passa på att önska alla en glad påsk!

// Me myself and I


P.s. Det är Linnie på bilden, visst är hon söt? ;)

Nervös inför ikväll!

Nu ska jag citera min kära vän Linniepinnie! Detta sa hon idag på lunchen;

Jag: Det är ju både räkor, korv och kyckling i den här maten
Linn: Men oj! Det är ju typ alla djur...
Och efter en stunds fundering säger hon
Linn: Ett helt jävla zoo!

HAHHAHAA jag gilla min *KlaSskOmPiZ* ;D



Ikväll blir det match i övik. Jag, kickan och Rickard ska åka upp, MED TIMRÅBUSSEN! :O Det gäller att inte vara allt för kaxig alltså. Men jag måste faktiskt säga att mycket talar för Modo, och Matilda valde ju till och med RÄTT NYCKEL! :D Men bara därför lär ju Modo förlora :| Jag tänker iaf skrika som om det vore det sista jag gjorde ikväll. Snälla Modo vinn! Får vi se om det blir Modo-tröjan imorgon då Jenny ;D





Aja, adjö från mig!
// Me myself and I
 

Nämen hallojsan!

Jag tänker inte vara långvarig för hunden gnäller som om han vore döende! Det enda jag har att säga är att jag INTE gillar den nya designen på bilddagboken och att jag tycker Maia Hirasawa gör en väldigt bra version av "The worrying kind". Här kan ni lyssna... njut på bara. Som sagt, detta blir inte långvarigt så TJINGPLING!

// Me myself and I


Utmaning

Blev utmanad av Linnie :)

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
- Kubenbadet
- Och typ prao flera gånger
Fyra filmer jag kan se om och om igen
- Alla Harry Potter-filmerna
- Stolthet och fördom
- Pirates
- Lejonkungen
Fyra städer jag har bott i
- Sundsvall
- Och lite i Husum
Fyra teve-serier jag gärna ser
- Grey's anatomy
- Lost
- Vänner
- Gossip girl
Fyra ställen jag vill åka till
- Sydafrika
- England
- USA
- Sydamrerika
Fyra webbsidor jag besöker dagligen
- bilddagboken.se
- blogg.se
- estefors.blogg.se (trogen läsare) ;D
- typ skolans intranät (inte dagligen, men..)
Fyra favoriträtter
- Oxfilé och potatisgratäng
- Lax och hemgjord potatismos
- Pasta
- Tacos
Fyra ställen där jag trivs
- Kvarngrund
- Hemma
- Hos mina vänner
- På gräsmattan hos mormor och morfar på sommaren (LÄNGTA!)
Fyra bloggare jag vill utmana att svara på de här frågorna
- happysandygirl.blogg.se
- kinko.blogg.se
- blaad.blogg.se
- mugglarnisse.blogg.se

I can be your national treasure if you want

Tycker att jag varit väldigt duktig på att uppdatera bloggen på slutet måste jag säga. Snart är jag väl i topp med Kenza och Blondinbella 8) HÖHÖ! Ikväll blev det en myskväll, kände mig inte speciellt laddad för något annat heller. Middag på Tandori sen blev det lite godis och påskmust på OKQ8 och sen hem till soffan. Har snart sett klart National treasure. Gillar den faktiskt, lite så där panikspännande. Sen är ju Nicolas Cage grym! Så jag tänker nog återgå till filmen så man inte missar slutet, det vore ju lite småtråkigt!

Och jo, just det! Skulle meddela att Linn har gått i ide med sin mattebok nu över vintern. Tur att vintern snart är över då så vi slipper vara utan henne så länge. Säg till när du vaknat Linnie så kommer jag med frukost. Nej just det, du äter ju inte frukost. Attans! Ja men du kan ju få en banan iaf ;)

Aja, åter till min sysselsättning. Imorgon blir det nog lite plugg och sen melodifestivalen. Lugn kväll, ska ju upp typ FEM på sönag. UNDERBART!! Mmm -__- Men skriver väl kanske imorgon. Måste ju om jag ska hålla samma tempo som "bloggdrottningarna" ;D
// Me myself and I

Torsdag, alltså fredag imorgon!

Jag förstår inte hur veckorna kan gå så fort, det är redan torsdag. Jag menar, fortsätter det i den här takten går jag väl i pension imorgon! Okej det där var kanske att ta i, men jag tycker tiden bara rullar på alldeles för snabbt och jag hinner i riktigt med om jag ska vara ärlig. Men egentligen gör det inte så mycket, bara sommaren kommer fortare blir jag nöjd! Fast jag måste erkänna att jag tyckt att det varit rätt så mysigt med det här slaskiga, regniga, isiga, kalla vädret. Om man räknar bort alla blöta skor, alla vurpor och alla förfrusna fingrar så. Men jag är nog ändå rätt så nöjd med vintern. Den har inte varit speciellt bra men jag tor inte att den kommer bli så mycket bättre heller.

Idag har det varit superlugnt på pluggfronten. Eller självklart har jag ju alltid nånting (som jag kanske borde göra nu när jag har all tid i världen på mig) men jag bestämde mig för att ta en lugn kväll ikväll. Modo ligger under och det känns i hjärtat kan jag säga. Får nästan lite ont i magen. Men igår var det ju Timrå som låg under och dom tog ju igen så varför skulle inte Modo kunna göra det? Jag kan ju passa på att önska Modo ett LYCKA TILL så kanske det går bättre, vem vet?

Förresten, det blev Lost igår. Och vad tycker ni om designen? :)
// Me myself and I

Godkväll mina muppar!

Idag har det regnat. Och då menar jag inte regnat och snöat om vart annat utan verkligen regnat! Typ som det regnar på hösten. Själv klagar jag inte faktiskt. Jag gillar regn, det är mysigt.. men kanske lite blött. Fast ärligt talat känner jag nästan för att gå ut med hunden frivilligt även fast det är Rickards tur. För det första älskar jag att promenera på kvällen (nu vet alla våldtäcksmän det) och dessutom gillar jag regn. Det är soft liksom, lite sådär kallt härligt. Oj shit nu upptäckte jag att jag ska se på tv om tio min och jag har inte gjort nån tyska! ATTANS VAD SYND! Eller inte -__-

I alla fall så fick jag mig en riktigt god subwaymacka idag :D den var efterlängtad! Kanske var det därför det gick rätt så bra på träningen. Nu fick jag plötsligt värsta behovet av nya saker i mitt rum. Gud, jag vill bara gå och handla :| vet inte vad det är med mig nu riktigt. Jag kanske borde ta och äta lite glass, eller vad tycker ni? Nä nu måste jag rusa! Eller ja, rusa kan jag lova att jag inte kommer göra, men gå iaf :V Jag vill bara innan jag drar tacka alla mina läsare för att ni orkar med mig dag ut och dag in, TACK!

Vad tycker ni?

 image108         image109

Grey's, som om jag får säga det             Eller Lost, som verkar vara
själv blivit lite sämre?                              ännu mer mystiskt än förr?

Här kommer en annan Björn :D

HAHAHAHA ASSÅ HUR ROLIG ÄR HAN INTE!? :'D
haha älskaaaar Björn :D


Björn Dixgård

Okej nu har jag gått och blivit kär i Björn i Mando diao :| Eller ja, i alla fall i hans röst! Och förlåt Halda, jag ska inte ta honom ifrån dig! LOVAR! :D Lyssna bara på låten och ligg ner och blunda helt avslappnad. Jag kan typ drömma mig bort långt, långt, lååååångt! UNDERBART :')

HOW WE WALK

Ingen förstår

Nu orkar jag inte mer av den här jävla skitskolan! Jag tror jag går och dör snart. Grannarna spelar nån jävla skitmusik och jag har jävligt stor lust att gå och knacka på och slänga ut deras jävla stereo! Fy fan, varför ska allt vara så jävla piss? Jag vill inte... jag vill inte verkligen inte.                         

Stockholm here we come!

image107
Stockholm imorgon med Halda då :D Mando diao, shopping och en massa god mat ska det bli. Det ser jag fram emot! Har försökt packat med allt jag behöver men min hjärna har varit lite trög idag så jag har väl säkert glömt hälften! Men glömma nåt ska man väl alltid göra, det ingår ju liksom. Kommer i alla fall hem på fredag natt och då väntar en massa plugg kan jag säga! Men jag ska faktiskt plugga på tåget, så duktig som jag är. Har sån himla självdisiplin 8) HÖHÖ!

Men ni får ha det så bra här hemma och ta hand om Sundsvall nu när jag är borta ;D
Tjing pling // Me myself and I

Nu tänker jag göra som säkert många andra redan gjort...

Nämligen lägga ut ett klipp på underbaaaara Björn Gustavsson :'D
Asså när han sätter sig ner.. hahaha jag dööör! :D
Han är helt enkelt UNDERBAR! <333
"Vart får jag allt ifrån? GGGLLLÖGGEN!"


Detta inlägg är till dig Halda!

image106
Grattis min vän på myndighetsdagen! :D
Vi har så många minnen tillsammans och jag vill verkligen att det ska bli fler! Du är obeskrivlig Halda och jag känner att jag inte kan uttrycka mig på rätt sätt här. Jag tänker bara ge dig ett råd: ÄT INTE FÖR MYCKET TÅRTA! Mycket ska du äta, men kanske inte för mycket.. Du måste ju njuta också! ;) Ha en bra födelsedag min vän, önskar att jag var med dig nu! // Din Helda

You showed me how it feels, to feel the sky within my reach
And I always will remember all the strength you gave to me
Your love made me make it through, I owe so much to you
You were right there for me

Faith Hill kändes lämpligt // Me myself and I

RSS 2.0