I have a star in my room


Den här somnar jag till på kvällarna numera

Lördag idag och jag har mest bara hängt hemma om man inte räknar med turen till ica kvantum med mamma. Har varit hemma från skolan sen i torsdags vilket har varit rikitgt skönt. Bara vila och samla tankarna lite. Det behövdes! Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, känner mig inte så på för något alls faktiskt. Men det är ju ändå lördag, borde-göra-något-dagen. Jaja, vi får se vad som händer. Kanske nöjer mig med sällskapet av min bok. Oj det lät himla nördigt, men twilight har liksom förtrollat mig. Forks is groing on me :')
Hp

Groing stronger
Just some pictures from the big city

I just want to try one thing...

Felling any foe with my gaze


Ledsen om jag tråkar ut er med Twilight men eftersom att det verkar vara det enda som kan få mig på bra humör just nu så får ni leva med det helt enkelt. Bad day.
Hp

Lite må-bra-saker

Dagen har varit seg och lite av en berg och dalbana. Var apatrött imorse och innan lunch på topp. Sen efter lunch fick jag ont i huvudet och så gick det neråt igen. Var hos sjukis efter skolan och träffade min Viktoria på vägen dit vilket gjorde mig bra mycket gladare. Man blir ju glad i hela kroppen bara man ser dig! Och imorgon ska jag äntligen få se Twilight igen vilket också gör mig på bra mycket bättre humör. En till sak som får mig att må bra är det här, en myslåt från filmen.

Och just det. Du är världens bästa sbf, tro inget annat :)
Hp

Your skin is ice cold

Igår umgåsades jag med min kära vän Halda. Vi var på lyslördagen, åt på biteline och gick på bio. Twilight blev det och gud vad bra den var! Jag finner verkligen inga ord. Det kan inte finnas många tjejer på denna planet som inte kan tycka om filmen. Ge mig Edward Cullen! Efter att filmen var slut sprang vi för att hinna med bussen vilket var fruktansvärt jobbigt då båda var enormt kissnödiga. Väl hos Halda myste vi med te och festval (jag somnade innan slutet som vanligt).

Nu ska jag plugga psykolgi och förhopnnings vis hinner jag klart så snart så möjligt. Är jag klar med psykologin ikväll ska jag nämligen se twilight igen :') HAHA vilken nörd man är! Andra gången för mig och sandy i så fall. Men herre gud, den går ju inte motstå! Have a nice sunday.

Hp

Tjejkväll


Min allt för härliga sbf!

Är hos linnie nu och har haft en mysig tjejmiddag med några av girlsen i klassen. Har ätit mat, sett idol och sjungit singstar för fulla muggar. Linnie sjunger falskt men det gör inget, jag gillar henne ändå! Jag sjung just diggiloo diggiley med henne och träffade inte en enda ton. Jag höjde och sänkte men inget hjälpte. Då plötsligt inser jag att jag kollat på linns mätare hela tiden. HAHA jag och madde kunde inte sluta skratta! Och just det, linnie tappade ju bort sin plånbok för några dagar sen. Spårlöst försvunnen tydligen. Sen står hon på sitt rum och jag ligger på hennes säng och så säger hon;
Linnie: Blir det nån klippning nästa vecka då? (vi ska klippa oss tillsammans)
Jag: Jaa det tycker jag!
Linnie: Ja, om jag hittar plånboken i för sig... (funderar en stund) Tänk om den ligger under sängen, jag måste kolla.
Jag: Okej jag kan lyfta på överkastet så tittar du. (jag fick inte titta på grund av allt damm)
Linnie tittar och plockar fram, ja vad tror ni? Plånboken!
Linnie: HAHA ja men då blir det klippning då Hp!

Spårlöst försvunnen var det va? Linnie sluta städa! När du väl har allt i en klump under täcket vet du ju i alla fall vart sakerna ligger :')
Hp

She was seventeen, and she was far from in between

Ibland måste man få visa sin töntiga sida, här har ni min!

Snart december och jag längtar efter sol. Imorgon blir det förhoppningsvis planering av en kommande resa till somaren med geeksen. Helst av allt skulle jag åka nu men är nog lite för fattig för det. Tur man har julen att se fram emot!
Hp

Stuck on a roller coaster, can't get off this ride


Click the picture

Mitt liv blev bara en skamfläck i historien, men den är min och jag vill slösa den på dig!


Detta är sommar för mig.
Sol, sommarstugetak, Harry Potter och en fin vän.
Bara så ni vet liksom...
Bra låt
Hp

Let the injustice disappear


Things are different now

Ännu en!Asså 0:33 :'D Ronald Weasley gift dig med mig!!

Och så ännu en söndag


P-partyt hos Lolls igår var nice. Idag blir det plugg och lite mörk choklad. Nu har jag nog inget mer att säga. Eller jo, välkommen hem min kära!
Hp

1 år 1 år 1 år 1 år 1 år 1 år

Idag är det ingen vanlig dag, för det är BLOGGENS födelsedag HURRA HURRA HURRA! :D Jajamen, ni hörde rätt. 1 år idag. Tänk att man puplicerat inlägg i den här bloggen i ett år. Känns både som en himla lång tid men ändå väldigt kort. 205 inlägg har jag lyckats klämma fram, 206 med detta. Och det måste jag säga låter enormt fjuttigt. Men jaja, ett år i alla fall :) Och bara därför slänger jag upp en bild på en söt liten hippiepojke då jag faktiskt ska vara hippie på lördag.

Och det kanske kan bli ett bevis på att jag faktiskt inte är lesbisk. Observera ordet söt! Nu blev det lite internt men nu vet ju resten av mina läsare det också. Jaja, grattis mildaa.blogg.se! :D
Hp

I think I'm losing control


Jag cyklade till skolan imorse. Det var inte bara kallt ute utan halt också. Det var ju faktiskt nollgradigt och det slog mig inte förns jag började rulla ner mot björneborgsgatan att det kanske inte var så smart att cykla när det är halt. Jag blev lite orolig där ett tag, tänk om jag inte skulle få stopp?! Men det gick bra, jag fick stopp. Och sen tog jag det lite extra lungt resten av vägen. Men bara så ni vet, ser ni en panikslagen tjej på en cykel en tidig morgon är det nog jag. Var inte orolig ;)
Hp

NU GRINAR JAG!GUD VAD BRA DEN VERKAR VARA! JAG DÖR!! och slutet, HAHA askul :'D

Lay all your love on me

Himmel vad bra den här filmen är! Jag kan se den om och om igen. Clara hade rätt, den är underbar. Och självklart gör ju musiken hela filmen med alla underebara ABBA-låtar. Den är somrig och härlig och man vill bara åka till Grekland helt enkelt. Skitbra!
Hp

Grattis världens bästa Lollo!


Idag är det ingen vanlig dag för det är lollos fördelsedag,
hurra hurra hurra! :D


Äntligen


Imorgon kommer äntligen min älsklinggos hem. Och gud vad jag har längtat! Det har varit så himla tomt att inte ha någon som springer runt benen på en och alltid är lika go och glad när man kommer hem. Ska bli riktigt skönt att få gosa med honom imorgon. Han är liksom en del av familjen och därför märks det så tydligt när han är borta. (Gammal bild).

Lägret i helgen var kul och vi har skrattat i överflöd som vanligt. Nu väntas plugg och lite panik inför historian imorgon eftersom att jag är sämst på att analysera. Tjing!
Hp

Tick tack


Round and round in circles, I coundn't tell you why

Linn hälsar: mänämänä

Har engelskalektion nu och kan inte påstå att jag hänger med direkt. Vill bara gå hem och sova. Och jo  just det, jag är hemma nu för er som ville veta och inte redan vet det. Är riktigt nöjd med resan och nu när jag väl är hemma längtar jag nästan redan tillbaka, lite. Fast skönt att vara hemma med. Förutom allt plugg som tynger ner så är jag lite småless på allting tror jag. Speciellt på min obeslutsamhet. Och all tid som inte finns. Jag hade bestämt fått för mig att ett dyng är 32 timmmar. Men oj så fel man kan ha, hehe. Men jag gör mitt bästa för att hålla humöret uppe. Varför vara negativ, det tjänar väl inget till? (Hjälp, var kom den rösten ifrån?) Jag känner att det här inlägget liksom skriker ut ordet ironi. Men det kan behövas det med ibland. Nu ska jag återgå till den fruktansvärt givande lektionen. (Och där var ironin tillbaka igen).
Hp

Soon I will be home
Hejsan världen! Har nu ätit sista middagen i NY på ett bra tag framöver skulle jag gissa. Av någon konstig anledning ska man alltid komma på massa saker man vill göra när det är dags att åka hem, men ärligt talat ska det bli ganska skönt att lämna the big city. Jag är helnöjd med resan och jag åker gärna tillbaka. NY var precis som jag tänkt mig men ändå inte. Svårt att förklara, man måste vara här för att fatta. Har gjort en massa saker sen jag skrev sist och jag orkar faktiskt inte berätta allt. Men en sak som ligger på pluslistan är i alla fall resan till Niaga. Vi åkte igenom en lite stad som heter mt Morris, skitmysig! Dessutom var vartenda hus halloweenpyntat. Det var nästan så man ville flytta dit :') Men som man alltid säger, borta bra men hemma bäst.

Imorgon tar vi flyget hem klockan sex på kvällen ungefär, alltså vid 24-tiden i Svegie. Kommer hem till my sweet sundsvallia på onsdag vid lunch nångång. Och på torsdag är jag back in school, finaly har jag nästan lust att säga. Hatar att missa massa i skolan och komma efter, it sucks! Och just därför ska jag plugga lite tyska nu (fun fun hehe).

Snart ses vi mina kära, håll ut lite till :)
Hp

RSS 2.0