Lollo my friend

Jag blev bara tvungen att pyssla ihop en sån här bild. Jag har ett antal bilder på min kära vän och jaa, hennes finger :') Så nu tyckte jag att det var dags. Om det är nån som kommer bli känd för denna pose så är det ju hon. Du är för härlig!

McflyHur lyckas dom vara så himla roliga jämt? Och Dougie är söt som vanligt :')

En givande fredag

Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag drar iväg till farmor och farfar (vilket innebär inget internet). Det är nämligen dags att stänga igen stugan, sorgligt men sant. Nu dröjer det hela vintern innan man får åka dit igen. Och det känns förjävligt! Men vad gör man...

Denna dag har varit upp och ner. I början var jag uppåt, på mitten fruktansvärt seg och i slutet näst intill hög! Två koppar te innan sista lektionen på en fredag satt nog sina spår :') Jag och linnie hade nog roligast på lektionen i alla fall. Nu är det bäst jag börjar packa annars blir det inga glada miner från pappas sida. Jag bjuder på några bilder från den givnade engelskalektionen.
                                                                                                        HpEn dag med lite klös i


 
Idag har jag varit på rätt så bra humör och det känns riktigt bra. Hoppas det fortsätter uppåt! Jag inledde dagen med att cykla till skolan i mina röda klackisar (ingen olycka vid övergånstället denna gång) och jag trivs riktigt bra i dom. Det trodde jag inte till en början, men dom sitter ju som handen i hansken. Fast foten i skon nu istället då. Efter skolan bar det av till mormor och morfar för middag. Skitgott som vanigt. Fick träffa Mitzi, världens sötaste kissemiss, vilket gjorde mig ännu gladere efter lite gos. Nu har jag och Rickard poppat LP-skivor med allt från söta belinda till i natt jag drömde och snart bär det av till granloholm för att hälsa på Sandy i radhuset. Spännande!

Tack och hej leverpastej!                                                                  Hp

School is cool


Life is unfair, that's how it is

Ibland känns livet jävligt
surt. Och just nu känns
det som att ibland
är lite för ofta.


Låt mig spola tillbaka tiden och leva det liv jag vill...

Hey I think it's autumn

Fool me into believing

Idag har det varit studiedag vilket betyder att jag varit hemma och pluggat. Lite har jag fått gjort faktiskt. Bellisa kom hit och pluggade med min bror och vi tre köpte lunch på chinabox. Samhällen går det trögt med, men frammåt i alla fall. Nu på eftermiddan var jag med min kära vän Viktoria till stadshuset och träffade massa andra ungdomar och politiker för att diskutera ungdomshus och liknande här i sundsvall. Jag hoppas dom genomför allt dom pratade om för det ser riktigt bra ut. Jag och Viktoria blev dessutom intervjuade av svt :') Haha pinsamt! En trevlig eftermiddag i alla fall.

Nu blir det mera plugg, bye.                                                           
Me like!                                                                                              Hp

Moments from Ireland


A beautiful place I must say...

Where does the time run?

Idag blir det till att plugga och sen till att plugga lite mera. Och sen ikväll blir det nog... plugga lite till. Ja så ser nog min dag ut. Har sovit bort halva dagen bara för att jag varken haft lust eller ork till att kliva upp och nu när klockan är sisådär strax efter fem tänkte jag att det kanske var dags att ta tag i livet, (jag sov inte till fem bara så ni vet!) Vart är tiden när man väl behöver den? Tänker nog bygga en tidsmaskin. Någon som vill hänga med till 21:a april 1998? Det var nog en bra dag, det är jag hundra procent säker på...
                                                       Hp


I'm like a child except my imagination's lost


Sugarplum Fairy - The Escapologist spelas just nu nonstop på mitt rum. Fixar och trixar med att sätta upp hyllor och grejer och jag tror det blir riktigt bra! Låten är i alla fall riktigt skön, check it out!

Borta bra men hemma bäst


Rickard, Lisa, Emma, jag och linnie utanför riksdagen.

Nu är man hemma efter en fartfylld, och om jag får säga det själv, lyckad resa! Min klass vann inte och det gjorde inte NV heller. Men jag är bara glad över att vi inte kom sist. Och NV vann ju dessutom priset för bästa utklädnad och det var dom verkligen värd! Första dagen vandrade vi mest runt på stan och hängde sen på skolan på kvällen. Dagen efter det var det ju tävlingar som stod på schemat. Frös som jag vet inte vad, med trevligt var det. Sen blev det fest på kvällen. Dansade så att svetten rann och att knät nästan gick ur led igen, men det var det lugnt värt. Det var riktigt kul! Sista dagen var vi på museum och jag tror många av oss nickade till lite då och då :') Trötta och nöjda lämnade vi sen stockholm för att återvända till vårt kära norrland.
                                                                                                           Hp

Metg sundsvall drar till sthlm!

Imorgon bär det iväg. Alla kära tvåor drar till stockholm för en träff med dom andra metg-tvåorna. Tävlingar, museum, mat och lite mer ska det nog bli. Jag hoppas på en lyckad resa! Har inte känt mig så himla peppad för den här resan faktiskt, nu när den liksom närmat sig. Men jag tror nog att allt blir super, måste nog bara komma in i stämningen lite... Hoppas hoppas hoppas att jag fått med mig allt nu. Det känns som jag packat allt när jag tänker efter men när jag tittar ner i väskan känns det inte så längre :') Aja, vi får väl se när jag är framme.

Nu ska jag extrakolla packningen en gång till sen blir det  tidigt i säng. 07:30 samling, vilket betyder att man inte kan försova sig. (Speciellt inte du linn!)

Tack och adjö för ett tag...
                                                                                                            Hp

Bara för att...

Bara för att denna bild verkligen symboliserar vänskap och sommar! Jag skulle absolut inte tacka nej till att spola tillbaka till just den tidpunkten. Den är speciell i sig.. Satt och funderade på hur små vi verkligen var när vi var vi fyra första gången. Små pluttisar som inte hade en aning om hur allt skulle se ut om några år. Jag saknar charadertiderna med drinkar då man hade hela ungdomen framför sig typ. Nu låter jag väldigt negativ, men ibland är det bara så. Som sagt, jag saknar.
                                                                                                             Hp

Underbart


Typ den finaste klänning/tunika jag nånsin sett :o Jag är helt stum, vill ha! Det är den här tjejen som äger denna vackra skapelse och jag kan medge att jag är utom mig av avundsjuka. Hon skulle kunna bli min förbild, älskar alla hennes kläder!
                                                                                                           Hp

I think I've lost it...


Det känns som att jag har satt på mig en in-och-ut-vänd tröja bak och fram
Allt ska väl inte vara så himla enkelt jämt

Which way is the rigth way?

Jag var ingen
Du var aprilhimlen
Som jag minns den...
och som jag minns dig...
Och jag hoppas att du kan se mig nu
Och jag hoppas att du....
hör mig nu


RSS 2.0