29 april

Ett år sen förra sista april. Smart tjej, ganska logiskt egentligen. I vilket fall så känns det som att det var igår vi stod här ute på altanen och grillade och körde den där grejen med armarna som har sån där domino-effekt. Nån som fattar vad jag menar? Har också ett svagt minne av att jag och Viktoria stod och gjorde tomten från Kalle Ankas jul. Finns det kanske en film på det? Kan verkligen se det framför mig :') En sak är  i alla fall säker, inget norra imorgon för då tänker jag strejka!

Och sandy, kom du ihåg vem jag sa att du skulle ge blomman till på väg upp till norra? Haha gud vad lustigt :')
Hp

VOFF!


Jag älskar min hund. Ibland är han för gullig! Jag satt i sängen och suckade över allt plugg samtidigt som Texas låg nedanför på golvet. Plötsligt lyfter han på huvudet och ger mig en frågande blick. Efter en stund hoppar han upp på sängen och ger mig en puss på munnen! Ibland tror jag nästan att han är den mest stöttande familjemedlemmen :') Han verkar alltid förstå på nåt läskigt sätt. Ibland undrar man om djur vet mer än vi tror. Puss på Texas i alla fall, bara för att han är så bra!

LÅT - 1:a augusti smäller det!
 Hp

Njuter av värmen


Woho egopic, se och njut! Jag bjuppar på den bara för att det är så fint väder. Den andra bilden slängde jag upp bara upp för att det ser ut som att jag har träben om man tittar på skuggan. Intressant, jo jag vet :) Ikväll blir det massa mys i sidelake med grillning och fint umgänge. Det ser jag fram emot! Nu ska jag njuta av det fina vädret så mycket jag bara kan. På återseende helt enkelt!

Och jo, ny design igen. Jag vet inte riktigt varför jag bytte, kände för nåt mer färgglatt tror jag.
Hp

Sugar


Åhustider med Bellabus och Viktoria, det var riktig sommar det!

Sitter och lyssnar på Billie Holiday just nu. Hade Tyskland-kväll med Kickan och Rickard för drygt en vecka sen och då såg vi Führens elit och Sophie Scholl - De sista dagarna. Två väldigt bra filmer, se dom! I vilket fall så är det en massa härlig musik i dom filmerna. Så nu lyssnas det bl.a. på sånt här. Ibland önskar man att man levde då, med den musiken. Eller är det kanske bara jag :')
Hp

MONKI


Kors i taket, jag bloggar om kläder. Det händer inte varje dag ska ni veta så pass på ;) Sommaren närmar sig och det kliar lite så där smått i fingarna när man ser allt sommarfint. Kanske borde man ge sig ut på en sväng till monki, allt det där skulle ju inte sitta fel till sommaren.
Hp

Geeks


Rickard förklarar nånting, Sandy skrattar och Lollo är täckt. Varför är den här bilden så vi? :') Tänkte bara visa tecken på att jag lever och frodas trots att det är måndag och skola imorgon. Bara ca sju veckor kvar nu, positivitet!
Hp

Pluggtorsdag

En liten paus från pluggandet tycker jag sitter på sin plats. Här en fin torsdag sitter jag och skriver historiarapport, precis det jag vill göra just nu. Men jag försöker i alla fall. Dock är man lite trött efter träningen på ego med kickan imorse. Blev ett tufft pass, men det är ju alltid lika skönt efteråt.

Imorse när jag vaknade hade jag den där känslan av meningslöshet. Allt kändes bara så himla meningslöst. Men sen gick jag och tränade och när jag kom hem tog jag en dusch och fräschade till mig lite och plötligt började positivitet svärma över mig. Älskar den känslan! Så nu är jag på ganska bra humör trots att det känns som att lovet redan är slut och plugget skriker hejdlöst på en.

Slänger jag upp tre bilder från veckan. En från det långa HP-maratonet för en vecka sen. Jag hoppas att Sandy har det trevligt i London nu! Den andra visar jag bara för att det är så himla kul att se peter och pontus spela tillsammans :') Det är från kvällen då Sara fyllde 18. Och den andra bilden slänger jag upp bara för att jag verkligen uppskattar asfalt och converse. Bort med snön!
Stolt över min update måste jag säga. Nu blir det plugg igen, ha en trevlig torsdag!
Hp

Universum är ett monster


Ursäkta den fruktansvärt dåliga uppdateringen. Men just nu njuter jag av lovets alla aktiviteter och blogglusten ligger på noll. Så det är bäst ni vänjer er, får se när jag börjar aktivera mig igen.
Hp

Trevliga tisdag

Idag är det tisdag. Och inte vilken tisdag som helst utan bara-hundra-dagar-kvar-till-HP-premiären-tisdag. Alltså är jag på ganska bra humör idag. Dessutom har jag tagit ett bad, ätit egenlagad middag, peppat till the ark och ska senare ikväll mysa med Emma och Rickard till Fucking Åmål. Det ryktas om glass också, så det kan ju nästan inte bli bättre. Och att det är lov om ca en dag är ju bara ett plus liksom!

Så fast jag är sjuk, trött som ett as och vårvädret sviker känner jag mig ovanligt på topp. Så då tänkte jag att jag slänger upp ett klipp till er som inte är riktigt lika på topp. Sånt här höll jag och min familj på med när vi var i USA. Eller ja, det är vad emma tror i alla fall  :')

Hp

Hey it's sunday!


Det här är min lilla kostymnisse som jag tycker är väldigt söt! Helgen har varit en blanding av 18års-firande, handboll/jobb, resturang, filmtittande och plugg. Dock har det blivit lite för lite av det sista. Nu sitter jag här och snorar och har ont i halsen passande till lovet som kommer. Men jag tror nog att jag ska bli frisk tills dess. Lite trött är man efter helgen. Jag tror att den allt för långa fredagsnatten ligger bakom det lite. Men bara lite. Sen måste jag bara säga att sundsvall verkligen har mysko taxichaförer. Undra hur många gånger man kan titta i backspegeln på en tur som tar ca fem minuter? Väldigt många uppenbarligen.

Trevlig söndag och grattis till sundsvallstjejerna som vann guld!
Hp

Sånt som livar upp ens vardag

Igår skulle jag vilja säga att det var den första riktiga vårdagen på länge. Jag ber till gudarna att det håller i sig, är inte redo för mer snö nu. Åkte till bergsåker och hade en väldigt mysig eftermiddag i solen. Det var välbehövligt kan jag lova.

Nu blir det plugg. Snart helg!
Hp

RSS 2.0