Let's live it up

Kul med gamla bilder. Den här tog jag för snart två år sen tror jag. Eller var det ett? Vet att det var en höstdag i alla fall. Längtar faktiskt till hösten. Den är mysig på sitt sätt. Halsdukar, te, bada i badkar, regn, fina färger, löv överallt... Det här allt ska bli en bra höst!

Hp

Friday night

Igår blev det utgång och jag måste säga att det blev ganska lyckat. Brukar ju vara lite kritisk mot krogen då jag kan tycka att det är lite överskattat ibland men idag kan jag känna mig nöjd över gårdagen. Kvällen började hos Jennifer i hennes nya lägenhet (som jag för övrigt tycker är väldigt mysig) och slutade sen på bk som vanligt. Varför hamnar man ALLTID där? Det blev en kul kväll i alla fall.

Måndag imorgon, då drar riktiga schemat igång. Kul...
Hp

SUMMER NIGHTKRETA

Ja då var man hemma från la Greece och tillbaka till den alldagliga vardagen. Hade ju gärna förlängt lovet lite och stannat kvar i värmen. Men inte då. Resan till Kreta blev i alla fall väldigt lyckad och för att vara en sista minuten hamnade vi på ett väldigt bra ställe. Sol, bad, mat, massa tzatziki, Viktoria, söta katter, vågor, Viktorias grekvänner, paradisstrand, läskig bussresa, fish for two, Chania, shopping, äggmackor, sand, halvtaskig grekiska, knäppa men trevliga grannar, siesta och lite för mycket raki. Typ så skulle man kunna sammanfatta resan. Mycket trevligt må jag säga. Här kommer lite bilder.GREECE

Igår var det grekafton hemma hos lollo med gänget :) Åt och drack grekiskt, lyssnade på lite grekisk musik och bara myste. Till och med dekorationen var grekisk, och det får vi tacka vår dekoratör Sandy för som gjorde ett utmärkt jobb! Senare på kvällen blev det lite lekar och annat kul.


En trevlig kväll må jag säga. Dock blev det en aning kallt på kvällen. Och då passar det ju sig utmärkt att man drar till värmen imorgon då. Nämligen riktiga Grekland med Päter. Kommer hem om en vecka passande till skolan. Så nu ska jag bara njuta. Ha det bra här hemma i Sverige everybody!
Hp

GBG + SKÅNE PHOTOSTREAM

Jag har ju som sagt varit i Sveriges södra delar och roat mig i en dryg vecka. En väldigt lyckad vistelse blev det och U2 var verkligen helt sjukt bra. Går inte riktigt beskriva hur stort det var. Under "One" rös jag i hela kroppen! Bono bad alla tända sina mobiler och i princip hela Ullevi gör det. Bland det häftigaste jag varit med om! Ljudet är kasst dock.


Dagen efter konserten plockade vi upp Peter på tågstationen och drog sen på Liseberg. Kul! Sen på kvällen  bar det vidare mot Ängelholm där vi skulle bo i några dagar. Där har vi mest åkt runt med våran lilla minibuss och besökt olika platser. En tur till Danmark blev det ju också för att se när Icebreakers spelade i Köpenhamn. Sjukt kul när vi fick träffa spelarna i omklädningsrummet efteråt. Hade svårt att fatta vart jag verkligen var :') Ett strandbesök blev också av i Ängelholm och jag har faktiskt, otoligt nog, lyckats blivit lite brun! En lyckad resa i vilket fall. Skrattfylld må jag säga.


Första kvällen i GBG


Konserten. Sjukt mycket folk!

Huset vi lånade i Ängelholm

Nyckelpigeinvasion i Mölle

Det fina vädret började krypa fram och då ska det ju självklart grillas!

Köpenhamn

Redo för hockey!

Jag hittade en ny kompis, hehe

Lunch på Café utsikten

Stranden. Till och med Peter badade ;)

Sista kvällen. Galet mycket skratt.
Hp

What if you could hear the song in my head


Vi är konstiga filurer.
Alla vandrar vi. Runt runt.
Strävar alltid efter något.RSS 2.0