Men de kräver ingenting de bara gör, biter ihop och håller käften



Nu är det äntligen lov! Dagen har varit väldigt lugn och det enda ansträngande var väl engelska nationella, vilket inte var så ansträngande som jag trott. Efter skolan blev det fika på barista med hedbergska-gänget. Som vanligt satt vi där någon timme för mycket och det gjorde faktiskt inte mig ett dugg. Trivdes riktigt bra! Nu sitter jag här med slingor i håret och det luktar rent ut sagt satan. Förhoppningsvis blir resultatet bra i alla fall. Ikväll blir det I taket lyser stjärnorna på bio med Sandy, Emma och Jennifer. Har längtat efter att få se den ett bra tag, boken är ju super!

Och jo, lyssna på låten. Från friends-reklamen fast originalet. Kent, skitbra!
Hp

Jag har två fina vänner



Gillar dom här bilderna på Emma och Lisa otroligt mycket! Ljuset, färgerna och sommarkänslan. Vackert! Och ja jag fastande i ps idag igen. Men har man inget annat för sig så blir det lätt så. Eller egentligen har jag ju det, men jag försöker liskom begrava det i mitt undermedvetna. Det går sådär. Men man orkar inte plugga jämt och ständigt och idag tänkte faktiskt unna mig en dag utan plugg. Det känns skönt!
Onsdagsmusik
Hp

Utmanad

Så har man blivit utmanad av sköningen bella då. Here we go!

Fyra tvprogram jag brukar se: That 70s show, WK, Grey's väldigt sällan, Halv åtta hos mig (alla där är ju knäppa!)

Fyra saker jag gjorde i går: Gick i skolan, åt en semla, preliminärbokade en resa till Greece och tränade.

Fyra saker jag längtar till: SOMMAR, grekland, handbollen, operationen.

Fyra som saker som står på min önskelista: pengar!

Fyra saker jag avskyr: falska människor, tidsbrist,  otacksamhet och att längta efter sånt man inte kan få.

Fyra saker jag tycker om att göra: Skratta, spela handboll, resa och umgås med personer jag tycker om.

Fyra saker jag åt i går: frukost, korvstroganof, semla, varma mackor.

Fyra bloggar jag utmanar: linnie, sandy, rickipicki, viktoria
Hp

Minnen som gör en glad






godnatt

I'm listening but there's no sound



Jag är verkligen inget proffs på att photoshopa men jag måste säga att det är fruktansvärt kul. Har suttit större delen av dagen och bara redigerat massa olika bilder. Även om det inte blir så bra alla gånger så är det ju kul att pröva sig fram. Jag får ta och fråga mina Hvfoto-mates om lite tips kanske :)

Om bara en liten stund ska jag dra iväg till Lolls för att se melodifestivalen med henne, sandy och emma. Det ska bli rikitgt mys. Bör göra mig i ordning om jag ska hinna ser jag nu. Well well, adjöken fröken!
Hp

Kvalserien nästa?

Nu så här i stundande slutspelstider är det ju ofrånkomligt att man ska reflektera hur in i helsike upp och ner säsongen varit för allas vårt hjärtelag! Jag pratar förstås om MoDo Hockey. Laget har i princip legat på varenda plats i tabellen under säsongen 08/09, frågan är bara varför? Ska inte MoDo ha ett så pass slagkraftigt lag att man ska vara med i toppstriden? Rätt självklart är att ex antal spelare har underpresterat nå jävulskt! Tyvärr är det väl bara så att i och med 6-2 förlusten mot Rögle i torsdags så har slutspelståget åkt förbi, och vårt kära MoDo står kvar på en mörk och dyster perrong. Nä nu bär det iväg emot kvalserien :( våren kommer kännas mycket underlig.

Med Vänlig Hälsning
Peter Byström en MoDosjäl, vars hjärta är brustet.

Jag vill att det ska vara ljust dygnet runt


Asså åh åh åh! Har precis suttit och läst igenom alla inlägg jag skrev under sommarlovet. Man borde inte utsätta sig själv för sånt. När jag sedan tittade upp var jag näst intill säker på att det var sommar och lov. Shit, det var riktigt jobbigt att ta sig tillbaka till verkigeheten. Sommaren verkligen skriker efter en nu och man vill bara att tiden ska rinna iväg och att värmen ska komma. Jag får väl nöja mig med att mamma och rickard står och poppar härlig musik i köket och att en nybakad kladdkaka väntar. Tack och hej!
Hp

Miss the big city

Börjar faktiskt längta tillbaka till NY. Fick helt plötsligt en såndär vill-tillbaka-känsla!
Helgen har i alla fall varit riktigt trevlig. På fredagen firade vi milla som fyllt 18 och det blev god middag och massa buzz-spelande. Lördagen spenderades med Peter. Vi var duktiga och lagade mat, och gott blev det dessutom! På kvällen drog vi ner till stan på maylins och viktorias partaj. Måste säga att jag hade en rikigt rolig kväll. En lyckad alla hjärtansdag helt enklet! Söndagen = slappdag, och mer behöver inte sägas. Godnatt!
Hp

"Je e jätten Jorm, å je gillar mest å bada"


Dagen igår var väldigt lyckad trots att kylan gjorde så att jag knappt kunde känna mina fingrar och tår. Men med lite god mat, bra umgänge och en vacker omgivning glömdes det bort ganska snabbt. Som jag och bella sa, det är terapi för själen! Ser verkligen fram emot nästa NaF-äventyr, vad det nu blir.

Jag och madde satt precis och konstaterade att Dunderklumpen är typ världens härligaste film. Blev rikitgt glad när jag fick veta att det faktiskt finns några som vet vad Dunderklumpen är för något! Om du inte sett den, se den. Man blir riktigt glad i hjärtat :')
Hp

Där går en pojke, och allting blir glass som han snuddar.

Ibland känns det som att man är less på allting. Allt känns komplicerat, svårt, oplanerat och bara allmänt jobbigt. Tur är väl att det finns vissa saker som kan få en på bättre humör. Vissa saker som får en att bli sådär glad och hopfull. Det var lättare när man var barn. Då kunde fantasin ta över, och det gjorde absolut ingenting.

Imorgon ska jag åka längdskidor, och med det säger jag godnatt. Lyssna!
Hp

"Men jag tar allting på lek även en hemlighet"



Bilder: Rockfoto
Äntligen klar med historia hemprovet. Känns så fruktansvärt skönt. Det har liksom dragit ner hela helgen. Men nu är det inskickat och det finns ingen återvändo. Då är det bara att hoppa vidare till nästa ämne då. Plugget tar ju död på en ibland. Men snart lugnar det ner sig lite som tur är. Åt Ben & Jerry's idag förresten, finns det nåt godare? Det är ju underbart gott. Dessutom blir man lite sugen på sommar när man käkar glass. Gå ner och sätta sig i solen vid ån och och dingla med benen typ. Det är sommar!
Hp

I'm a dreamer, yes I am

Jag tänker väldigt mycket, antar att det är min dåliga sida. Eller det är väl kanske inte alltid dåligt, men ofta. Jag önskar att jag bara kunde följa strömen ibland, utan att tänka så mycket. Det gör bara allt så mycket mer komplicerat, när man ska fundera på allt. Men att drömma sig iväg någon annanstans är ju bara så fascinerande, och så mycket bättre ibland. Tänk om man t.ex skulle spola tillbaka tiden typ två tre år och ändå vara den person man är nu. Alla andra är som dom var då, men jag är som jag är nu. Hur skulle allt se ut? Skulle jag ha samma kompisar, samma plats? Omöjligt att svara på. Fascinerande som sagt.

Jaja, nu har ni fått höra lite av min filosofiska sida också. Nu ska jag återgå till något viktigare.
Hp

Rickdag

Igår umgicks jag med massa trevligt folk hos Gustav i haga. Vi bakade pizza, vilket tog typ hela kvällen. Men det var riktigt trevligt. Lite julmusik, kortspel, vinäger, tevetittande och semlor blev det också. Och en liten eldsvåda på det hela. En superkväll helt enkelt :')

Idag vaknade man hyfsat tidigt men klev självklart inte upp förns typ nån timme senare. Ligga och dra sig är ju för skönt! Sen blev det plugg med mr. Byström. Fick inte så mycket gjort men det finns ju en morgondag också. Positivtet! Ikväll blir det tacokväll och melodifestivalen med mina sköningar. Det ser jag fram emot, ska bli riktigt mys. Nu ska jag gå och handla med min kära bror. Slänger in en bild på oss plus min heta sbf, bara för att rickard faktiskt har namnsdag idag och ja, för att linnie är så snygg helt enkelt.


Hp

Onsdag fjärde februari tvåtusennio

Idag började jag klockan tolv och när tror du jag klev upp? Kvart i sju! Det är grejer det. Men herre gud, man måste ju ta ansvar för sina studier. Jag kan ju inte göra Elg ledsen och faila på tyskaprovet, nej nej. Var på skolan tio ungefär och då låg jag och linn i soffan och diggade gamal musik ända fram till lunch. Det är då man mår som bäst. Tack metg för dom sköna sofforna och tack lisa för ipoden. Och linnie såklart, vad vore allt utan dig.

När jag var och tränade sen slog det mig att det inte var mörkt ute, vilket det brukar vara när jag tränar. Då blev jag glad i hjärtat. Sommaren kommer, sakta men säkert. Längtar som bara den just nu. Allt blir så mycket bättre när våren kommer. Man slipper ta på sig fetaste jackan och typ hundra halsdukar, och dessutom blir alla på så bra humör. Det ser vi fram emot, väldigt mycket!

Nu har man lyckats klämma fram det längsta inlägget på länge, härligt! Nu blir det till att ta ansvar och plugga tyskaglosor. Simma lugnt!
Hp

Ta min hand och kom så går vi vidare


Klicka på bilden så får du höra vad som går på repeat i min gamla stereo

Monday it is

Ny vecka vilket känns sådär. Hade gärna haft helg ett tag till. Nu kommer en pluggperiod ca två veckor framåt så man känner ju sig inte så jättepepp. Självklart står man där som ett fån och tänker, oj det var visst mer plugg än jag trodde. Framförhållning var det va? Inte min starka sida om jag säger så. Det är väl bara att ligga i antar jag, det brukar ju ha en förmåga att lösa sig på ett eller annat sätt. Well well, dags att ta tag i plugget. Ursäkta den dåliga uppdateringen!

RSS 2.0