Sista juni

Imorgon drar gatufesten igång på riktigt och vet ni vad jag känner för allra mest just nu? Att dra till en annan stad eller ett annat land och bara göra något annorlunda. Upptäcka nya vyer, äta god mat, njuta av något nytt och bara komma bort. Fin timing! Usch vad jag är blir irriterad på mig själv ibland.
Hp
 

Mini twins


Dessa stunder var verkligen underbara! Farmor gjorde mackor och oboy och vi fick äta frukost i kojan. Man var barn, solen sken och ens problem var som små fisar i universum. Gud så ljuvligt.
Hp

LALALA

Igår vid ett tillfälle kände jag mig riktigt lycklig. Det var så enkelt och fint och jag verkligen njöt av livet till tusen! Tänk att så simpla saker kan få en att må så bra.
Hp

What summer is all about

Min midsommar firades i stugan med mycket fint folk. En väldigt mysig helg.
Andra jobbveckan nu, here we go!
Bilder från förra sommaren

Hp

Jobba jobba jobba!


Gillar den här bilden på nåt sätt. Lite somrigt fräsch sådär :) Det var fina tider det, just nu är det ju inte sommar direkt! Men jag lider inte allt för mycket eftersom jag jobbar från sju till fyra tre veckor framåt nu. Märkningsskyltar, partexmaskiner och lite sova i stolen när ingen ser alltså. Nice! Pengarna driver mig framåt.
Hp

12 Juni 00:00


Nej, åt det gamla skall vi binda vackra kransar

och ta vårt liv och mina katter som de är
Och trots all kärleksbrist och trasighet och fransar
dig skall jag älska livet ut, dig har jag kär

Underbar låt. Nu är det sommarlov och det känns förjävla bra.
Hp

Gu-gu-gu-gullbergskaj paradis

Tillbaka från Uppsala. Bröllopet var verkligen jättefint och jag hade riktigt kul. Har blivit lite småkär i staden också. Jättemysig! Kanske är det där man hamnar om nåt år, vem vet. Ikväll tänkte jag avverka min sista skoluppgift och ha valvaka med alla härliga ssu:are. Ni som får rösta och inte gjort det, gå och gör det. Det är en möjlighet man bör ta vara på.

Lägger upp en pepplåt bara för att det är en vecka kvar till lov nu! :D


Hp

It's a beautiful day, don't let it get away

En skoluppgift kvar sen är det typ lov. Ska bli så himla skönt med sommarlov. Till helgen drar jag till Uppsala på bröllop så mycket mer av mig kommer ni nog inte höra. Men ha en trevlig nationaldag, och glöm inte att rösta på söndag!


Med den här bilden säger jag godnatt.
Två favoriter på samma bild, kan inte bli mycket bättre!<3

Hp

Knäppa sommardagar


Nu är det nära, riktigt nära. Jag tänkte vara positiv och försöka glömma skolan för en stund. Bara längta till lovets alla underbara nöjen. Och linniepie where ever you are, nu kämpar vi oss igenom slutet. Du vet att vi gör det bäst tillsammans! Your but is the best.
Hp

Första juni


Jag är en dålig bloggare jag vet. Förlåt, eller nåt. Annars då? Njuter väl av värmen och försöker inse att jag blivit officiellt vuxen. Ganska så nice. Sen att slutspurten i plugget tar död på en är inte alls nåt som stör min harmoniska vardag, nej nej. Nu får det vara nog på detta trams, dom psykologiska perspektiven kallar.

Simma lugnt!
Hp

RSS 2.0