The world slows down, but my heart beats fast right now


Jag vet att det blir mycket sommarbilder nu men jag är verkligen i behov av värme och allt det där just nu. Jag hade fönstret öppet igårkväll och plötsligt kunde jag höra hur en moppe brummade förbi. Det kändes verkligen som en vårkväll och för en stund trodde jag att det var maj och inte mars. Sen kommenterade min kära tremänning i förra inlägget också och sa att det fattades bara en bild på henne så skulle det vara komplett. Och hon har ju faktiskt helt rätt. Midsommar i stugan är inget utan Lule-borna!

Klicka på bilden så får ni höra en låt som diggas just nu. Hejs!
Hp

The only thing that's realKan man längta för mycket?
Hp

Today's the day!

Idag är dagen kommen. Dagen vi väntat på. Dagen som vi alla så oerhört längtat efter så att vi nån gång kan få slut på linnies eviga tjat ;) Ikväll blir det party, för 00:00 blir min söta linniepinniepo hela 18 bast! Men det slog  mig faktiskt, att gud vad tyst det kommer bli till veckan då hon passerat 18års-sträcket. Det är nästan så man kommer sakna tjatet lite :') Jag tror i vilket fall att kvällen kommer bli kanon. Grattis kära sbf, nu peppar vi!
Hp

And that's just how it is, and how it's always been, it's where my reason stops and something else comes in


Jag har i princip planerat hela mitt sommarlov redan. Helt sjukt. Det är så mycket som ska hinnas med så jag blir ju nästan orolig. Men jag ska lyckas hinna med allt, hoppas jag. Räknade ut att efter påsklovet är det typ bara ca sju veckor kvar. Det är ju inte alls mycket. Dock känns det fruktansvärt långt bort just nu när man har den jobbigaste veckan på länge med jag vet inte hur mycket plugg. Men jag skrattar och är glad fortfrande, jag mår ju bättre utav det :) Nä ge mig lite påsk och vår, sendan sju snabba veckor. Då blir jag nöjd, på rikitgt!

Psst! Klicka på den smått slarvigt redigerade bilden så får du höra nåt underbart!
Hp

Skratta å va gla

En fin person sa till mig: Du vet, man kan lura hjärnan att man är glad om man ler. Jag tror jag tänker köra på den taktiken hädan efter. Skratta är ju det bästa jag vet, så varför inte le lite extra!
Hp

Lights black


Jag vill skriva en liten visa där ögonblick blir till evighet

 
Fick alla bilder av Kickan från dagen då vi fotade i somras. Sista dagen på sommarlovet. Gud vad det får en att längta! Jag kan knappt vänta på sommaren längre. Kommer det mer snö nu gräver jag ner mig nånstans!
Hp

Ljuva tisdag


Jag och min raring ute på vift i vårvädret. Dock ett år sedan, kan inte påstå att vi mognat :') Nu vankas det religionsplugg för hela slanten. Där rök den tisdagkvällen. Men vad gör man inte för sina studier? Tur att solen skiner säger jag bara. Tjing pling!
Hp

True colors

Klockan är snart åtta och jag känner mig ganska på topp måste jag säga. Kan ju vara för att jag proppade i mig mina super-alvedontabletter ganska nyligen plus nåt annat piller som tydligen ska vara bra. Känner mig som värsta missbrukaren med alla tebletter och sprutor hit och dit, men det är väl så det ska vara. Det har ju börjar blivit varmt ute nu också. Självklart så pass till min lilla operation. Men ja, att vara inne dygnet runt är ju också kul. Jag upptäckte t.ex. en ny dammtuss bakom dörren idag, rena sensationen!


Nä nu ska jag sluta klaga och titta på Wipeout istället! Klicka på bilden om du vill höra en låt.
Hp

På G!


Tänkte bara säga att jag är hemkommen från sjukhuset hyfsat hel och ren och operationen gick precis som den skulle. Känns jäkligt skönt att ha fått det här gjort nu. Äntligen. Nu väntar bara en massa träning så ska väl allt förhoppnigsvis bli som förut. Mer pepp än nånsin för handboll just nu, så att motivationen finns kvar är ju verkligen ett plus. Nu jäklar är jag på G!
Hp

Stolt METG:are

Detta var en rolig tripp. METG på äventyr i huvudstaden. Känns så långt bort och att vi faktiskt gick i tvåan känns ännu overkligare. Det känns som det var år sen, nästan. Norrland, det var vi det. Vi med renarna och snö året om typ. Det är så vi har det, vi som bor i mitten av Sverige. Jag fattar inte hur vissa tänker :') I vilket fall, hur töntig vår skola än må vara och hur långt norrut den än må ligga så diggar jag mina school mates otroligt mycket. Ibland får vi verkligen till det. Vi är bara så coola!
Hp

Ge mig lite sommar nu tack


klicka på bilden

Lovet lider mot sitt slut

Oj nu var det ett tag sen man uppdaterade, ursäkta! Har varit på en lite tripp till kära Husum i några dagar för er som inte visste. Skönt att komma dit och bli lite uppgödd av farmor. Riktigt kul att träffa Luleå-borna också, mycket skratt! :) Förutom det har jag hunnit med en ostkväll, barista, mys med filmx2 och lite mer. Var nyss borta på skönsmon och bastade med tha gang och snart kommer de hit till the famous södermalm och vad som händer då får vi se, det vet man aldrig.

Tänker avsluta med att hälsa till pappsen. Jag hoppas att operationen går super, tänker på dig!
Hp

RSS 2.0