November, vi avslutar sagan snart

Jag satt precis och funderade på vad jag egentligen har för syfte med den här bloggen. Önskar att jag hade något meningsfull att sprida. Ett budskap som skulle förändra världen! Typ. Är ganska tom på budskap nu tror jag. November tar död på en. Bäst jag återgår till min samhällsrapport där jag faktiskt fått till ett någorlunda bra syfte. Tjingpling!
Hp

Jo just det

Jag tänkte bara berätta en sak... JAG HAR TAGIT KÖRKORT!
Hp

BEAUTIFUL

Leave Me, Daros Films
Hp

 


SATURDAY


Hej mina vänner!

Vaknar upp till ett grått, dystert och blött väder. Alltid lika kul. Vart är den riktiga vintern? Peter sitter och flyger och jag pluggar. Allt är i sin ordning helt enkelt. Tänkte bara dela med mig av nyheten att jag tagit dödssprutan. No swine flu for me! Och vet ni? Jag lever. Det var inte alls så farligt som jag trodde. Känns bara som att jag varit på ett riktgit hårt träningspass och det är ju inte fel. Då kan jag ju försöka inbilla mig att jag är en hurtig person.

Nu ska jag återgå till mina studier. För jag är ju inte bara hurtig utan smart också!
Hp
Skicka brev

Brevväxla är något man borde göra oftare. Det är så fint och speciellt på nåt sätt. Idag fick jag ett brev från en mycket god vän och det pirrade i hela magen när jag fick syn på det. Man blir verkligen glad då man vet att personen som skickat brevet faktiskt lagt ner tid på att berätta något. Lagt ner tid på att skriva något fint, något personligt. Ibland är utveckligen dålig. Dålig, tråkig och opersonlig.

Hp

Sunday all over again

Att helgen alltid ska gå så fort. Hua! Börjar känna mig lite småhängig, hoppas verkligen att det inte är nån influensa som är på väg. Men det är väl bara att försöka genomlida en vecka till med plugg. Får ju i alla fall träffa min Linniepie.

Bara fem dagar till helg igen. Yeey...
Hp

Fredagsmys


Ikväll blir det myskväll till tusen. Först ska mamma laga gomiddag sen ska Peter bjuda mig på bio, Disneys - En julsaga. Jag har världens bästa pojkvän. Hihi. Nu fattas bara lite snö så lovar jag att julkänslan hade varit på topp.

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll. Nu ska jag börja längta till middan! Mat är livet.
Hp

I keep your picture in my worn through shoes
Jag vill ha vinter, nu! Snö, rosiga kinder, julpyssel och glögg. Finns det något mysigare? Bara känslan att allt börjar närma sig sitt slut och man börjar skapa nya förväntningar för det kommande året. Gud, det pirrar i magen bara jag tänker på det. Börjar bli less på tråkig asfalt och kalla vindar!
Hp

RSS 2.0