DAMN GIRL!


Snygg brud eller vad? Födelsedagsfest med galatema stod på schemat igår. Kul kul! Mina fötter är bara liite döda efter allt dansande och några ansträngande aktiviteter har inte legat i fokus idag direkt. Plugga ligger långt ner på listan om man säger så. Kanske avslutar kvällen med en film. Det skulle ju inte vara så dumt.
Hp

GOOD LOOKING MAMA!

Idag kom mamsen hem från Grekland. Hon var brun. För brun. FUSK! Varför blev jag familjemedlemmen med kassa pigment? Skönt att ha henne hemma i alla fall!

Hp


Det här var ju lite småfint

Jag är ju faktiskt en av alla miljontals lite småtöntiga twilightnördar. Dock avtog beroendet för ett tag sedan men när jag nu såg den här bilden kom det verlkigen tillbaka lite. Det står att den är från New moon men den får mig verkligen att tänka på Breaking dawn. Någon som förstår vad jag menar och håller med mig? Åh så himla fint! Mihi.
Hp

Sånt som man så gärna vill uppleva igenDet här gillar jag, otroligt mycket. Härliga kvällar som kan sluta var som helst. Soliga mornar fyllda med förväntan. Det är sommar och det kan inte bli bättre!
Hp

Ja hur var det nu med att tänka innan man handlar?

Haha. Var bara tvungen. Han kan verka lite smått efterbliven ibland. Lite efter sådär. Men åh så söt! Min lilla Texas, vad vore vardagen utan dig?
Hp

I'M BETTER WHEN I DON'T THINK

Insperation?! Det känns som att bloggen dör ut. Har noll idéer om vad jag ska skriva. Samtidigt vill jag inte lägga ner då bloggsuget helt plötsligt kan dyka upp efter någon månad. Jag känner att mina problem hamnar i så stora perspektiv att jag inte kan hantera dom. Mihi. Skämt å sido, får se när suget går upp igen. Adjöken!
Hp

Längtar framåt...


..men saknar ibland det gamla.

Gud vilken varm dag det varit idag! Man har nästan känt den där lite pirriga känslan som brukar krypa fram på våren. Och det tackar man ju verkligen inte nej till. Kvällen har bestått av träning och lite idol. Skönt!
Hp

...


Tell me I'm sane

Kontraster

Idag regnar det och det känns faktiskt lite som höst nu. Mysigt tycker jag. Fast å andra sidan, bada i sidsjön med fina vänner, grilla på en pakethållare, och veta att det är typ åtta veckor kvar på sommarlovet vore ju inte heller så dumt. Fan att sommaren ska vara så bra. Helgen kommer jag spendera i härnösand med mina härliga ssu-kamrater. Dags för kurs igen.

På återseende!
Hp

Muuu!

Linn har typ världens gulligaste sudd! Och hon är så snäll att jag fått ett som ska ligga i hennes rosa pennfack så jag kan ha det som reserv ifall jag glömt mitt. Det kallar jag äkta vänskap. Jag har så fina kompisar. Idag har vi snurrat på dom röda stolarna i studierummet. Bör testas kan jag lova!

 

Förresten, var det nån som såg kossorna på torget idag? Tror jag ska köpa mig en ko. Dom är ju bara för söta.

Hp


RSS 2.0