SISTA FEBRUARI

Ny design, igen. Varför jag envisas med att byta desig på en blogg jag knappt uppdaterar är en väldigt bra fråga. Men vem vet, kanske får jag plötsligt värsta suget och börjar blogga flera gånger om dagen. Inte så troligt men man ska aldrig säga aldrig, eller hur?


Jag kan ju passa på att gratta min älskling i förskott som fyller år imorgon. Nu blir du allt en stor kille hjärtat. Puss på dig!
Hp

Någon mer än jag som vill ha vår?


När man kliver utanför dörren nu för tiden luktar det ingenting. Eller jo, det luktar kallt och möjligvis lite avgaser från alla bilar som står och slirar i nån snödriva. Det jag snarare vill känna lukten av är lera, tussilago och kött som grillas ute för första gången på året. Lukten av vår! Det finns inget bättre. Alla är hoppfulla, glada och fulla av energi. Ge mig nu.
Hp

ÅREBILDER


Typ det där plus bad på Holiday club, en helkväll på Dippan och middag på Allstar var ungefär det vi hann med under vår lilla vistelse i Åre. Resans ord: Köttrosen och PAKAAAAAAA!!
Hp

FALLA FRITT


Idag har det varit en ganska bra dag trots att det är måndag. Älskar dagar då man faktiskt inte längtar till att få krypa ner under täcket och gömma sig tills helgen kommer. Försöker ta allt i etapper just nu. Lägga upp delmål och kämpa mig framåt. Allt blir mycket lättare då än när man blandar ihop allt det jobbiga i en enda röra. Hoppas att den här känslan håller i sig ett tag till.

Snart kanske det kommer någon bild från Åre. Hade en helrolig helg med mina fina vänner. Hoppas att det blir en tradition!
Hp

Åre here we come!


Är så trött att jag skulle kunna somna stående! Åre är allt jag har i huvudet. Har försökt trycka ned all packning i den allt för lilla väskan. Kan låta som ett omöjligt uppdrag men det gick, och nu tänker jag inte öppna på dragkedjan förns vi är framme! Tänker under de kommande fyra dagarna försöka glömma allt plugg och bara njuta. Ska bli riktigt skönt. Bara en skoldag kvar!
Hp

RSS 2.0