När tiden är rätt ska jag plocka upp dig


Hp

WE ARE THE ADVENTURESSnart är maj slut och jag kan absolut säga att det varit en bra månad. Det har hänt mycket och jag har känt mig riktigt lycklig flera gånger. Jag kanske knåpar ihop en bildsammanftning någon gång bara för att sprida lite glädje. Jag hoppas att nästa månad håller samma mått. Men det tror jag. Då drar ju sommarens alla änentyr igång.
Hp

MÖSSPÅTAGNING

Idag fick vi äntligen ta på oss mössorna och det märks att alla är peppade. Bara tre veckor kvar nu. Ikväll blir det grillning och femkamp med tjejerna, sen stadshuset. Är glad att jag börjar ett imorgon kan jag lova.
Hp

Häll ut havet ända bort till horisonten


I lördags var jag och Peter och pickinickade ute på spikarna. Det var verkligen härligt att komma nära havet. Får mig att längta ännu mer till helgen då vi ska öppna upp stugan. ÄNTLIGEN. Dom två kommande dagarna väntas födelsedagskalas för hela slanten. Ska bli mycket trevligt må jag säga. Grattis till Sandy som fyller 19 år idag!
Hp

Monday all over again

Sjuk tjej. Snorig tjej. Trött tjej. Har en jobbig vecka framför mig och självklart går man och blir förkyld. Kul. Bilden får symbolisera helgen, för rolig har den allt varit. Skåne är fint och jag har en härlig släkt. Nu ska jag gräva ner mig i nk-boken så jag vet allt om genetik och genteknik imorgon. Kanske kryper mitt dolda fotografiska minne fram så jag minns allting utantill! Man kan ju alltid hoppas, eller hur?
Hp

RSS 2.0