There's always some reason

Summer night
I want to feel it, right away


Lördag hos luna

Ordspel måste ju vara bland det roligaste sällskapsspelet som finns. Alla skriker i mun på varandra och och man kan verkligen känna rivalitieten. Gårdagen ägnades nämligen åt detta. Var borta på skönsmon hos lisas kusin där vi såg på WK och spelade alias hela kvällen lång. Det var riktigt roligt må jag säga. Pikar till höger och vänster, men också en massa skratt så klart :') Det måste vi verkigen göra om!
Hp

Polaroid

Nu undrar ni antagligen vad jag gör uppe vid den här tiden och det kan jag faktiskt inte svara på. Det bara blev så helt enkelt. Kanske var det för att jag somnade i fåtöljen tidigare idag. Eller för att jag börjar tolv imorgon och kan sova längre än vanligt. Jag vet inte, här är jag i alla fall. Har lyckats ladda ner nåt program där man kan göra polaroidbilder. Det är fint. Tror jag ska skriva ut några och kanske sätta upp på väggen.

Nu är det nog dags att göra John Blund sällskap, han har fått vänta på tok för länge!
Hp

Clouds of mystry pourin confusion on the ground


Såg nu att jag inte bloggat sen i tisdags, dagarna går så fort så man hinner ju inte med. Har inte haft så mycket motivation till bloggen nu på slutet heller, man har ju så mycket annat för sig. Igår var det singstar och mys i bergsåker, det var verynice :) Ikväll blir det WK hos sandy, det ser vi framemot. Vi hörs och störs!
Hp

"Snälla skicka ett vykort för jag undrar så"Januari och plusgrader + Januari och minusgrader = is. gud vad jag älskar vintern! Så himla oförutsägbar liksom. En vecka har gått av vårterminen och jag är redan less på allt plugg. Yes! Skulle ju inte sitta fel med sommar nu. Sommar och lov, underbart.
Hp

Like rain on open skies, don't know the reason why, but I'll always choose black in front of white


Detta är vad man kan åstadkomma en tråkig söndag då man egentligen borde plugga fast man inte gör det. Jag menar, man kan ju alltid drömma, eller?
Hp

VIKTORIA 18 ÅR!


Idag fyller ingen mindre än den här tjejen hela 18 vintrar. Nu blir du allt en stor flicka :) Grattis världens bästa Viktoria!

I wish you knew me
Pick a star,
on the dark horizon,
and follow the light

Just give it to me quick, don't dance around it


Lördag idag, dock käns det som söndag av någon anledning. Dagarna har verkligen en tendens att dra iväg. Igår umgicks jag med trevliga människor och det var längesen jag skrattade så mycket. Ikväll blir det myslördag och körslaget. Have a nice evening.
Hp

2009
Nyårsafton var helt enkelt super och jag är riktigt nöjd! Finns inte mycket mer att säga. Första dagen av detta år spenderades åt att jobba med klassen. Wohoo! Men jag tycker att alla gjorde en riktigt stark insats med tanke på hur trötta dom flesta antagligen var. Nu kan man väl bara välkomna det nya året. Jag hoppas det blir ett bra år!
Hp

RSS 2.0