Ängelholm


Nu sticker jag till Ängelholm och blir där till på söndag! Ska fira massa släktingar som fyller år. Bland annat farmor och farfar som båda fyller 80. Hoppas ni får en trevlig valborg. Själv ska jag njuta av Skånes vårväder!
Hp

Girlfriend in a coma


Varma mackor är underskattat säger jag bara! Snabbt, enkelt, gott. Nu ska jag skriva projektrapport hela kvällen lång. Lite kaffe och The Smiths på det här så ska jag förhoppningsvis få ihop ett resultat innan kvällen är slut. Kämpa!
Hp

GIRAFFKOPP


Sitter med min kära bror och pimplar kaffe samtidigt som vi skriver rapport. Går inte så bra. Vart är motivationen?! Vill inte. Kan inte. Orkar inte. Inga positiva tankar som frodas i skallen nu inte. Allt som stavas s k o l a eller p l u g g känns fruktansvärt motbjudande. Usch.
Hp

Snart, väldigt snart...


Idag fick vi öva på studentsången på mentorn. Det börjar verkligen närma sig nu. Känner mig alldeles spänd av förväntan. Men samtidigt tom på något vis. Tryggheten är ju så bekväm. Skulle vilja gå i samma klass som Linn resten av livet. Du är ju min school best friend!
Hp

FAVORITERNA


Hihi, var bara tvungen. Mina gosisar. Vill bara äta upp er!
Hp

50-DAGARS






Riktigt trevlig kväll igår. Två förfester och sen stadshuset. Rundade av hyfsat tidigt vilket jag är glad för idag. Och att vi äntligen fick en bild på hela tjejgänget är ju ett under. Jag blir så glad när jag ser oss tillsammans! Nu kan man börja peppa inför studenten på riktigt.
Hp

NY DATOR


Idag kom min nya dator och nu har jag suttit hela kvällen och fixat och trixat. Börjar gilla windows 7 måste jag säga! Och alla söta bakgrunder. Hihi. Tyvärr har jag inte fått så mycket vettigt gjort men kvällen är ung och jag känner mig faktiskt förvånansvärt lugn.

Dessutom regnade det idag vilket gjorde mig glad. Älskar lukten av regn. Det är sommar det.
Hp

Vår gardin den böljar svagt där solen strömmar


Underbart vårväder idag. Efter lite fika hemma hos Peter på hans bro somnade vi i solen. Gud vad skönt det är att sova ute. Kände mig nästan som en ny männsika när jag vaknade. Tänk vad lite D-vitamin kan göra. Jag säger bara en sak, om inte våren håller i sig nu flyttar jag till medelhavet på obestämd tid. Har aldrig varit så sugen på att boka en sista minuten.
Hp

RSS 2.0