November, vi avslutar sagan snart

Jag satt precis och funderade på vad jag egentligen har för syfte med den här bloggen. Önskar att jag hade något meningsfull att sprida. Ett budskap som skulle förändra världen! Typ. Är ganska tom på budskap nu tror jag. November tar död på en. Bäst jag återgår till min samhällsrapport där jag faktiskt fått till ett någorlunda bra syfte. Tjingpling!
Hp

Kommentarer
Postat av: viktoria

Men vi som är dina läsare då :( Mitt liv kommer vara meningslöst nu, ingen som kan sprida lite budskap och kärlek i mitt liv nu :O

2009-11-25 @ 12:52:09
URL: http://viktoriamo.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Hej Helena. :)



Vi vet att du har stor potential att designa bloggar, så därför undrar vi om om du skulle vilja designa vår blogg och eventuellt fota oss?, i välgörenhetssyfte. Eftersom vi inte har någon budget så erbjuder vi dig som tack två gratisbiljetter till FSAA. Som har ett värde på ca 200:- Dessutom är du intresserad att fota under själva visningen så kommer troligen få så kallad "pressplats" där media och lärare och familj kommer att finnas. Hur låter det?



Puss och kram! :)

2009-11-25 @ 12:58:11
URL: http://fashionshowproject.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Okej, såklart de förstår vi. Men om vi formulerar om skiten, vi bortser från plåtning, och endast fixning av blogg? kanske man vinner tid, så få johannas vän plåta oss och därefter tar vi dessa bilder på heathern, vad tror du ? Då vinner vi tid :) P.s Inte värsta avancerade bloggen vill vi ha, endast tre bilder på oss!

2009-11-25 @ 18:26:55
URL: http://fashionshowproject.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0