MYSIGA PALLASÄlskar Pallas! Lugnt bästa cafét i stan. Bra priser, mysig inredning och härlig musik. Man kan sitta i flera timmar och bara låta tiden gå. Harmoniskt.
Hp

Den naiva och egoistiska världen

Ta inget för givet. Lev i nuet. Tillsammans.
Hp

Lätt att misstolka


Haha. Det ser ut som att Rickard försöker prata med Viktoria och att hon skäms väldigt mycket över detta. Så var ju självklart inte fallet för roligt hade vi allt! Känner att jag övat in mitt svenskatal tillräckligt och tror jag ska avrunda kvällen med en film. Lite belöning är man ju alltid värd.
Hp

Min söndagkväll

Efter en hel eftermiddag/kväll av Nk-plugg och talskrivande känner jag att jag är värd ett biobesök. Remember me och Robert Pattinson, here I come!
Hp

SPORTLOV


Proppmätt efter en middag bestående av fläskfilé och potatisgratäng. En riktigt fin söndagsmiddag må jag säga! Imorgon drar jag och Päter till Övik. Ska bli skönt att bli ompysslad av framor och farfar. En skidtur ut till stugan är också planerad vilket kanske är tur då det tenderar att ätas mycket onyttigt där uppe, haha. Men det är så det ska va!

Eftersom att det äntligen är sportlov bjuder jag på en bild på emmabus från sportlovet 2009. Vattenpipa = mysstämning.
Hp

NYCKELPIGA

Tänkte visa er en cool bild från Skåne i somras. På ett ställe var det nämligen nyckelpigeinvasion. Jag lovar, det var nyckelpigor överallt. Skitcoolt! Just nu sitter jag och väntar in engelskan samtidigt som jag gör allt för att inte prata. Fick nämligen bedövning hos farbror tandläkare imorse och ser nu lite smått skev ut om man säger så. En spännande upplevelse faktiskt.
Hp

La maison rose

Dricker kaffe och kikar runt på flickr. Efter nån minut är man fast. Det finns ju så himla fina och coola bilder där. Snubblade in på bilder från Frankrike och fick plötsligt västa suget att resa. Är så avis på Peter som ska få åka till Paris till våren. Jag vill också gå runt på söta gator, betrakta fransmännens vardag och uppleva den franska kulturen. Jag ska allt ta mig till Frankrike nån gång i livet. Och till massa andra ställen runt om i världen. Resa är nyttigt. Varje gång man landar på hemmaplan har man lärt sig nåt nytt!

Hp

 


RSS 2.0